Šampión Kundrátek si užíva relax: Z exotiky posiela fotky svojej sexi priateľky

Zaslúžený oddych. Český hokejista, čerstvý majster sveta, Tomáš Kundrátek (34) si spolu so svojou rodinkou vyrazil do tepla.
  • Zdroj: instaram/kundratek.t

Zaslúžený oddych. Český hokejista, čerstvý majster sveta, Tomáš Kundrátek (34) si spolu so svojou rodinkou vyrazil do tepla.

FOTOGALÉRIA: Kundrátek

Útočník Třinca, ktorý v uplynulej sezóne oslávil najskôr titul v českej lige a potom na domácom svetovom šampionáte získal s reprezentáciou zlato, si užíva zaslúžený relax v Spojených arabských emirátoch.

Argentínsky futbalista Lionel Messi.
Kde ukončí kariéru? Messi prehovoril o klube, v ktorom zavesí kopačky na klinec Zobraziť článok

Spolu so synmi Jaggerom (7) a Hudsonom (9) mu spoločnosť robí aj manželka Alannah (33), ktorá sa o svoju lásku vzorne stará. V horúčave, ktorá panuje pri Perzskom zálive, pripravila šampiónovi chladený nápoj s ovocím. „Čakám na chlapcov, už urobím smoothie,“ napísala sexi manželka.

Chystá sa veľká udalosť! Ako blesk z jasného neba sa na sociálnych sieťach objavili správy o tom, že Boris Vlha (32), brat našej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej, si už tento víkend zoberie za ženu svoju snúbenicu Simonu Jágerskú (33)
Boris Vlha sa už tento víkend ožení: Kedy príde rad na sestru Petru? Zobraziť článok

Kanaďanka rada provokuje, teraz pár šteklivých fotiek zavesil na sociálnu sieť aj jej manžel a fanúšikovia sú hneď v pozore. Alannah nemá problém ani s nahým fotením, na jej profile sa nachádza niekoľko poriadne odvážnych fotiek. A veru aj, veď postavu má ako lusk...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk