Vlasto Čepo po odvete Végh - Vémola zúri a nakladá fanúšikom: Že vám nie je hanba!

Slovenský MMA bojovník Vlasto Čepo to nevydržal a po Odvete storočia, v ktorej Karlos Vémola oplatil prehru Attilovi Véghovi, sa poriadne ...

Slovenský MMA bojovník Vlasto Čepo to nevydržal a po Odvete storočia, v ktorej Karlos Vémola oplatil prehru Attilovi Véghovi, sa poriadne zostra pustil do fanúšikov.

Fotogaléria

Je za nami najväčší turnaj MMA v histórii Československej scény. Na vypredanom štadióne v pražskom Edene dokázal Karlos Vémola v Odvete storočia poraziť Attilu Végha a oplatil mu tak porážku z ich prvého vzájomného súboja. Ich odvetný duel vyvolal obrovské emócie a to nielen v radoch fanúšikov, ale aj ostatných bojovníkov. Jeden z nich, Vlasto Čepo, poslal fanúšikom ostrý odkaz prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti instagram.

"Mentalita ľudí. Attila pred štyrmi rokmi proti Vémolovi, ľudia: Attila nemá šancu, Vémola ho zožerie… po zápase Attilka je najväčší kráľ, Vémola nech ide do… starého železa, on tu už dávno nemá čo robiť. O tri a pol roka neskôr. Pirát proti Vémolovi – ľudia: Pirát má dve prehry po sebe, čo on chce robiť proti Vémolovi. Však ho uváľa, zničí ho… Po zápase Pirát najväčší kráľ, na Vémolu ľudia pískali ako keby to ani nebol človek,“ písal rozhorčený Vlasto Čepo, ktorý sa predstaví 20. júla na turnaji Oktagonu v Bratislave proti Erhanovi Kartalovi.

Karlosova žena sa po Edene premávala v ružových obtiahnutých šatách.
Karlos Vémola pochybovačom: Dohodnutý zápas? TAKÁTO je pravda Zobraziť článok

"Príde Odveta storočia. Attila Vémolu zabije, čo chce Vémola starý k*r. Však by sa mal na to vydrb*ť, Pirát ho vypol, Attila ho zabije. Po zápase Vémola kráľ, celá hala fandí, 10 minút dozadu na neho tí istí bučali (česť výnimkám). Attilka nemá čo robiť v MMA, nech ide robiť reklamy, my sme to vedeli. Že vám nie je hanba, keď sa ráno pozriete do zrkadla,“ poslal ostrý odkaz fanúšikom meniacim svoje názory podľa toho, ktorému bojovníkovi aktuálne ide lepšie karta.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk