Prestup k účastníkovi Ligy majstrov! Kapitán Sparty mení dres: Koľko zarobí pražský klub?

O prestupe talentovaného českého futbalistu sa špekulovalo dlho, taliansky novinár Fabrizio Romano rozlúštil hádanku a oznámil, kam prestupuje ...
  • Zdroj: TASR/AP

O prestupe talentovaného českého futbalistu sa špekulovalo dlho, taliansky novinár Fabrizio Romano rozlúštil hádanku a oznámil, kam prestupuje kapitán pražskej Sparty.

České média prišli v utorok s informáciou o prestupe Ladislava Krejčího zo Sparty Praha do španielskej Girony. Správu už potvrdil i legendárny Fabrizio Romano, ktorý sa vo svojich príspevkoch nezvykne mýliť. "Girona sa chystá uzavrieť zmluvy s Lucianom Rodríguezom a Ladislavom Krejčím, dohody sa už uzatvárajú. Krejčího sa pokúšal získať iný klub, ale český reprezentant chcel Gironu. Prvé dva nové podpisy pre Ligu majstrov sú už takmer hotové," napísal na sociálne siete Fabrizio Romano. 

Prestupová čiastka za 25-ročného defenzívne ladeného futbalistu by sa mala pohybovať okolo 12 miliónov eur, pričom jeho trhová hodnota je podľa Transfermarktu na úrovni desiatich miliónov. Spomínaný portál uvádza, že prestup je takmer hotovou vecou a pripisuje mu pravdepodobnosť 95%.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk