Vyzliekli kombinézy: Hviezdne lyžiarky vystavili v bikinách svoje sexi postavy

Slnečné Taliansko, Karibik čo Mexiko! Hviezdy ženského svetového lyžovania si po náročnej sezóne dopriali oddych a vybrali sa k moru ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ

Slnečné Taliansko, Karibik čo Mexiko! Hviezdy ženského svetového lyžovania si po náročnej sezóne dopriali oddych a vybrali sa k moru za slnečnými lúčmi.

FOTOGALÉRIA: Lyžiarky

Talianka Soffia Goggiová sa na sociálnej sieti pochválila fotkami z Egypta. Tretia najlepšie zarábajúca v uplynulej sezóne, Talianka Federica Brignoneová, si dopriala zasa dovolenku na Filipínach.

Nórka Kajsa Vickhoff Lieová si odskočila na Maltu. Američanka Mikaela Shiffrinová spolu s priateľom Alexanderom Aamodtom Kildeom oznámila v pred dvoma mesiacmi zásnuby. Čoskoro plánujú vstúpiť do manželstva. Po náročnej sezóne, kedy sa obaja zranili a sezónu nedokončili, si oddych dopriali v Mexiku.

Petra Vlhová na výlete v Taliansku.
Vlhová sa pochválila výletom v Taliansku: Šikmá veža v Pise či víno Petra Zobraziť článok

Petra Vlhová sa pochválila na sociálnych sieťach zasa zábermi z výletu na Apeninskom polostrove. Naša najlepšia lyžiarka pridala na svoje profily fotky z výletu v Taliansku, ku ktorým napísala "Dolce Vita in Italy". Na záberoch je vidieť, že Peťa navštívila mesto Pisa, kde je najväčšou turistickou atrakciou šikmá veža. Vlhová sa taktiež odfotila s vínom s názvom Petra. Po ťažkej sezóne, ktorú ukončilo vážne zranenie, je pre ňu však pred novou sezónou teraz najdôležitejší čo najrýchlejší návrat na svahy. 

Gisinová povedala
Lyžiarske zásnuby: Gisinová povedala pri jazere áno Zobraziť článok

Kde relaxujú ostatné hviezdy lyžiarskych svahov? Pozrite si v galérii TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk