Karlos Vémola pochybovačom: Dohodnutý zápas? TAKÁTO je pravda

Víťaz Odvety storočia Karlos Vémola posiela všetkým kritikom a pochybovačom jasný odkaz. Pravda o jeho výhre s Attilom Véghom!
  • Zdroj: Branislav Račko

Víťaz Odvety storočia Karlos Vémola posiela všetkým kritikom a pochybovačom jasný odkaz. Pravda o jeho výhre s Attilom Véghom!

FOTOGALÉRIA: Vémola - Végh

Dohodnutý scenár. Chceli to natiahnuť na trilógiu. Aj takéto reči zaznievali z úst kritikov a pochybovačov po tom, čo Karlos Vémola fantastickým výkonom porazil Attilu Végha v Odvete storočia v druhom kole. Obhájil tak titul v poloťažkej váhe organizácie OKTAGON MMA. Vémola všetkým pochybovačom, ktorí tvrdia, že išlo o dopredu dohodnutý zápas, poslal v rozhovore pre sport.cz jasný odkaz.

Karlos Vémola oslavuje víťazstvo nad Véghom.
Vémola sa po výhre nad Véghom poriadne nabalil: Ťažké milióny za necelých 6 minút! Zobraziť článok

"Toto sa úplne dohodnúť nedá a pokiaľ sme si to natrénovali, tak sme úplní majstri. Myslím, že ja aj Attilka sme príliš ješitní na to, aby sme si s kýmkoľvek čokoľvek dohovárali. Dostal som do hlavy také rany, to isté Attila. A ako on povedal, obaja sme sa tam šli v dobrom zabiť. Ak si niekto myslí, že sme si to dohodli, tak je blázon," reagoval český Terminátor na reči kritikov o dohodnutom zápase.

Pred zápasom Vémola vyhlásil, že je to posledný duel jeho kariéry. Do klietky ho sprevádzali tóny pesničky C´est la vie od Karla Gotta. No ako sám naznačil, úplná rozlúčka to byť nemusela. Po výhre dal jednu rukavicu Attilovi Véghovi a druhú Ondřejovi Novotnému, šéfovi organizácie OKTAGON MMA. Symbolicky preto, že v ich rukách je rozhodnutie, či sa uskutoční tretí zápas alebo nie. Vémola záujem má a ten prejavil pár dní po zápase aj Végh. Dal si len podmienku, že to nesmie byť s väčším odstupom ako jeden rok.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk