Volejbalista Radosová po zisku titulu: Bola sa schladiť...

Má za sebou vydarenú sezónu! Reč je jednej z najlepších našich volejbalistiek Nikole Radosovej (32), ktorú sa nedávno tešila s rumunským ...
  • Zdroj: archív N. R.

Má za sebou vydarenú sezónu! Reč je jednej z najlepších našich volejbalistiek Nikole Radosovej (32), ktorú sa nedávno tešila s rumunským klubom CSO Voluntari 2005 z majstrovského titulu. Nášmu denníku prezradila, že už stihla krátku dovolenku v Nórsku a aj to, že aj v budúcom ročníku bude pokračovať vo víťaznom klube!

FOTOGALÉRIA: Radosová titul

Skúsená slovenská reprezentantka Nikola Radosová prestúpila vlani v lete do rumunského klubu z tureckej ligy a opäť má dôvod na úsmev, keďže získala do svojej zbierky ďalší klubový titul.

„Po šiestich rokoch som sa opäť vrátila do Rumunska, ale do iného mužstva. Predtým som bola v Bukurešti, kde som získala titul aj pohár. Musím povedať, že liga bola oveľa kvalitnejšia neý predtým a hlavne veľmi vyrovnaná,“ povedala na úvod Nikola.

„Úvod ročníka nám nevyšiel podľa predstáv, až dvakrát sme menili trénerov a až vo februári sme sa nakopli a odvtedy sme všetko vyhrali. Je to neskutočné, ale je to tak. To som vo svojej kariére ešte nezažila. Vníma to na klubovej scéne za najväčší úspech. Budeme navyše hrať aj kvalifikáciu do Ligy majstrov, takže sa veľmi teším. Predĺžila som aj zmluvu, takže tu ostávam aj na ďalšiu sezónu,“ pokračovala sympatická volejbalistka.

Nikola predviedla v Chorvátsku vyšportovanú sexi postavu.
Volejbalistka Nikola Radosová neposilní pre zranenie reprezentáciu: Koleno jej prekazilo štart na ME Zobraziť článok

Po zisku titulu si už stihla Radosová aj vyvetrať hlavu po náročnej sezóne a s partiou kamarátov si odskočila na týždeň do Nórska. „Bola som tam už vlani a veľmi sa mi tam páčilo. Bola som hlavne oddýchnuť v prírode, absolvovali sme malé túry, videla som krásne vodopády, takže taký relax,“ dodala na záver.

Najlepšia slovenská volejbalistka od minulého leta oblieka dres tureckého klubu.
Volejbalistka Nikola Radosová o situácii v Turecku: Namiesto tréningu pomáha obetiam Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk