Slovenskí reprezentanti odleteli do Nemecka v štýlových oblekoch: Hurá na EURO s ruksakmi za tisíce eur!

Už sú v Nemecku! Slovenskí futbaloví reprezentanti odleteli včera na európsky šampionát, kde sa ich prechodným domovom stal Mainz.

Už sú v Nemecku! Slovenskí futbaloví reprezentanti odleteli včera na európsky šampionát, kde sa ich prechodným domovom stal Mainz.

Fotogaléria

Celý tím prišiel na bratislavské letisko v jednotnom oblečení. Rozdiel medzi hráčmi tvorili len tašky, v ktorých si niesli svoje osobné veci. Podľa nich bolo vidieť, kto už dlhodobo pôsobí v kluboch, kde je na výplatnej páske o nejakú tú nulu viac...

Šesť dní pred svojím prvým zápasom s Belgickom nabrali slovenskí reprezentanti smer Nemecko. Po nedeľnom zápase s Walesom mali členovia tímu voľný deň, no už v utorok sa opäť stretli, pričom každý si praje, aby sa vrátili domov čo najneskôr. Ak by vydržali v krajine organizátora turnaja aspoň tri týždne (o toľko je na pláne osemfinále), bol by to úspech.

Na bratislavské Letisko Milana Rastislava Štefánika prišiel autobus s naším tímom približne hodinu pred plánovaným odletom (11.00 h). Ako prvý vystúpil z autobusu tréner Francesco Calzona, ktorý hneď všetkých prítomných zaujal. Je totiž známy tým, že s obľubou nosí teplákovú súpravu a nepotrpí si na luxusné obleky. EURO je však o niečom inom a tentoraz sa predviedol v tímovom obleku.

Futbalové výbery sa na podujatiach tohto rangu tradične predbiehajú v tom, kto bude mať štýlovejší outfit. Inak to nie je ani teraz. Naši chlapci do Nemecka odišli v čiernych oblekoch. Nápadne pritom pripomínajú postavy zo známeho hollywoodskeho filmu Muži v čiernom. Jediným rozdielom je, že na saku majú biely pásik na vrecko. Naši budú v Nemecku neprehliadnuteľní vďaka oblečeniu, no verme, že hlavne výkonmi...

Hráči a realizačný tím si brali so sebou do lietadla osobné veci vo vlastných taškách a ruksakoch. Najviac bola v móde značka Louis Vuitton, veď rovnaký typ ruksaku mali Peter Pekarík, László Bénes i tlmočník a asistent trénera Calzonu Pavol Farkaš.

Ruksaky slovenských futbalistov

Ondrej Duda - ruksak Dior - 3 000 eur

Martin Dúbravka - ruksak MCM Stark - 1 300 eur

Peter Pekarík - ruksak Louis Vuitton - 2 680 eur

Denis Vavro - ruksak Louis Vuitton modrý - 4 600 eur

Milan Škriniar - ruksak Dior CD - 3 200 eur

Tomáš Rigo - ruksak Tommy Hilfiger - 170 eur

Henrich Ravas - ruksak Calvin Klein Jeans -130 eur

Leo Sauer - ruksak Adidas Classic - 32 eur

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk