Chcela spáchať samovraždu! Veľký zvrat v živote elitnej tenistky

Veľká zvrat v živote bývalej tenistky! Austrálčanka Jelena Dokičová mala vážne psychické problémy, trpela obezitou a chcela si siahnuť ...

Veľká zvrat v živote bývalej tenistky! Austrálčanka Jelena Dokičová mala vážne psychické problémy, trpela obezitou a chcela si siahnuť na život. Teraz je ale všetko inak.

Fotogaléria

„Nesústredila som sa až tak na váhu, ale začala som pracovať na zdravšom stravovaní, vďaka čomu som sa cítila lepšie. A začali padať kilogramy," prezradila svoj recept.

Pozrite, ako sa bývalej svetovej štvorke podarilo schudnúť

Bývalá svetová tenistka doplnila, že bude na seba vždy hrdá, nech už bude vyzerať akokoľvek.  „Nemali by sme súdiť a týrať ľudí bez ohľadu na ich váhu a veľkosť, ale zdôrazňovať to, čo je dôležité, a to je láskavosť. Schudla som 20 kilogramov, ale nič sa tým nemení. Vždy budem na seba hrdá a nebudem sa skrývať ani hanbiť, bez ohľadu na konfekčnú veľkosť. Vždy budem proti body shamingu (ponižovanie na základe výzoru),“ uzavrela.

Belgičan Kevin De Bruyne a ukrajinský kanonier Artem Dovbyk.
Našich reprezentantov na ME preveria superhviezdy: Loptový kúzelník od Guardiolu aj top kanonier z La Ligy Zobraziť článok

David Hancko (tretí zľava) sa ako jediný Slovák objavil v zozname.
Prestížny magazín vybral 50 hráčov, ktorých sa oplatí sledovať na EURO: Je medzi nimi jediný Slovák! Zobraziť článok

Juraj Kucka (v strede) musel zápas dohrať s bandážou na hlave.
Kuckov otec o tom, prečo je podľa Calzonu náš hráč robot: Moja buzerácia synovi pomohla! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk