Chcela spáchať samovraždu! Veľký zvrat v živote elitnej tenistky

Veľká zvrat v živote bývalej tenistky! Austrálčanka Jelena Dokičová mala vážne psychické problémy, trpela obezitou a chcela si siahnuť ...

Veľká zvrat v živote bývalej tenistky! Austrálčanka Jelena Dokičová mala vážne psychické problémy, trpela obezitou a chcela si siahnuť na život. Teraz je ale všetko inak.

Fotogaléria

Wimbledonská semifinalistka z roku 2000 predvlani v úprimnej spovedi priznala vážne zdravotné problémy.

„Stále pociťujem smútok a bolesť. Mám strach, obviňujem sa a myslím si, že nie som hodná toho, aby ma niekto mal rád. V apríli som takmer vyskočila z balkóna na 26. poschodí a zobrala si život. Nie je ľahké písať tieto riadky, no vždy som bola otvorená a úprimná," napísala v roku 2022 na Instagrame Djokičova, ktorá tiež vo svojej autobiografii priznala, že ju jej otec a zároveň tréner bil, ťahal za vlasy i pľul.

Pre zdravotné problémy začala aj zásadne priberať, čo nezostalo bez povšimnutia a na sociálnych sieťach ju niektorí komentujúci nevyberane urážali.

Ale časy sa zmenili a Dokičova opäť žiari šťastím. Dala sa na chudnutie a za pol roka sa jej podarilo zhodiť 20 kilogramov. „Budem sa venovať nedávnemu chudnutiu, keďže o ňom ľudia na internete diskutujú. Mala som nejaké zdravotné problémy. Keď som minulý rok dovŕšila 40 rokov, začala som premýšľať o svojej rodinnej anamnéze s cukrovkou, vysokým krvným tlakom a srdcovými problémami. Taktiež som začala viac pracovať, a preto som potrebovala viac energie, fyzickej a psychickej pripravenosti,“ uviedla na Instagrame Djokičová, ktorá zásadne zmenila svoj jedálničke.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk