Nevidel nikdy futbal? Fury sa pri charitatívnom futbale poriadne zosmiešnil

Smeje sa mu celý svet! Napriek tomu, že išlo o charitatívny zápas a futbalové umenie išlo bokom, stal sa britský boxer Tommy Fury (25) ...
  • Zdroj: Northfoto

Smeje sa mu celý svet! Napriek tomu, že išlo o charitatívny zápas a futbalové umenie išlo bokom, stal sa britský boxer Tommy Fury (25) po stretnutí terčom posmeškov.

FOTOGALÉRIA: Tommy Fury

Profesionálny boxer a úspešný účastník reality šou Love Island súhlasil s ponukou zahrať si na tradičnom charitatívnom zápase Soccer Aid. Na Stamford Bridge, domovskom štadióne Chlesea Londýn, nastúpil v tíme Sveta po boku Petra Čecha, Alessandra del Piera, Edena Hazarda či atletickej hviezdy Usaina Bolta.

Brat slávnejšieho Tysona Furyho, ktorý v máji utrpel vôbec prvú prehru v profesionálnej kariére, sa ale v kopačkách príliš nevyznamenal.  

Fanúšikov zaskočil napríklad pri vhadzovaní autu. Loptu najskôr zdvihol nad hlavu, potom ju ale prekvapujúco spustil do hry spôsobom, akoby hral bowling. „Nevidel snáď nikdy futbal,“ pýtal sa jeden z množstva fanúšikov na sociálnej sieti. „To je úplne šialené, že nepozná aspoň pravidlá,“ pridal sa ďalší.

Tommy Fury potom rozosmial priaznivcov v okamihu, keď sa chystal vystreliť, ale loptu vôbec nezasiahol. Zápas, ktorého výťažok išiel na konto Detského fondu OSN (UNICEF) vyhrali tím Anglicka 6:3.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk