Fanúšikovia MMA jasajú: Végh chce odvetu s Vémolom čo najskôr!

Attila Végh (38) prehral v rámci turnaja Oktagon 58 odvetný zápas proti českému zápasníkovi Karlosovi Vémolovi (38).

Attila Végh (38) prehral v rámci turnaja Oktagon 58 odvetný zápas proti českému zápasníkovi Karlosovi Vémolovi (38).

Fotogaléria

Stav ich vzájomných súbojov je tak aktuálne 1:1 a prirodzene sa naskytuje otázka o tom, či budeme svedkami trilógie, ktorá by celý príbeh dvoch rivalov rozuzlila.

Attila Végh sa k celej situácii vyjadril vo svojom nedávnom živom vysielaní na sociálnej sieti Instagram: „Trilógia je teraz v rukách organizácie. Za mňa je ešte zaujímavejšia ako prvý zápas. Šiel by som do toho na ešte viac percent ako do dvojky. Prečo? Pretože ma to chytilo,“ vyjadril sa rodák z Gabčíkova.

„Príprava ma úplne pohltila. Pripravoval som sa viac ako na prvý zápas, mal som väčšiu chuť. Už som v tom. Pauza mi pomohla, cítim sa silný, mladší. Určite by som si sadol s Paľom a Ondrom (promotéri organizácie Oktagon) a porozprával sa o tom.

Musia mi ale rýchlo zavolať, aby som sa nevyžral. Keby bola trilógia, tak maximálne do roka, pretože potom je to už za mňa nezmysel. Ale keď nebude, nič sa nedeje,“ povedal.

Manželka Attilu Végha Natália tesne pred zápasom ešte predávala v stánku suveníry.
Manželka Végha dorazila do Prahy v dodávke: Namiesto VIP ju však čakalo TOTO! Zobraziť článok

Karlos Vémola síce po víťazstve nad Véghom oznámil koniec kariéry, no následne dodal, že jediný zápas, do ktorého bude ochotný nastúpiť by bol práve ten tretí proti Véghovi.

„Šance na trilógiu sú najväčšie, aké kedy boli. Dávalo by to zmysel. Čoraz viac vo mne rastie variant, že toto je to, čo by sme mali urobiť,“ vyjadril sa promotér Oktagonu Pavol Neruda pre šport.sk.

„Malo by to byť najneskôr budúci rok. Neviem, či začiatkom, pretože to by muselo byť v krytej hale a myslím si, že ľudia by to chceli vidieť znovu na futbalovom štadióne. Dobrý nápad by bol urobiť to znovu pod holým nebom, čo by bolo opäť okolo tohto dátumu,“ dodal na záver.

(ilustračné foto)
Spartak oznámil smutnú správu: Navždy odišla klubová legenda Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk