Manželka Végha dorazila do Prahy v dodávke: Namiesto VIP ju však čakalo TOTO!

Odvetný zápas medzi Karlosom Vémolom (38) a Attilom Véghom (38) bol medzi komunitou fanúšikov bojových športov ostro sledovanou udalosťou.

Odvetný zápas medzi Karlosom Vémolom (38) a Attilom Véghom (38) bol medzi komunitou fanúšikov bojových športov ostro sledovanou udalosťou.

Fotogaléria

Slovenský bojovník Attila Végh prehral s Čechom Karlosom Vémolom po submisii v 2. kole v hlavnom zápase turnaja Oktagon 58 na futbalovom štadióne v pražskom Edene. Vrátil mu tým prehru z novembra 2019 a zároveň druhýkrát obhájil titulový opasok v poloťažkej hmotnostnej kategórii (do 93 kg).

Turnaj Oktagon 58 naživo sledovalo 28-tisíc divákov, čím vytvoril rekord v bojových športoch na československej scéne. Obaja aktéri hlavného zápasu už dávnejšie naznačili, že by mohlo ísť o posledný duel ich kariér, no po vyrovnaní vzájomnej bilancie na 1:1 je táto otázka otvorená. "Bežne to býva tak, že lúčiaci sa zápasník položí rukavice do stredu klietky. Ja však jednu odovzdám Ondrejovi (Novotnému - promotérovi organizácie) a druhú Attilovmu tímu. Je to iba na vás dvoch, či budem zápasiť znovu," uviedol Vémola bezprostredne po zápase.

Neskôr potvrdil, že ak by mal mať v kariére ešte jeden zápas, tak iba s Véghom. Ten sa k prípadnému návratu vyjadril opatrne: "Je to pre mňa česť. Na odvetu by som určite nečakal ďalších päť rokov, no mám pred sebou ťažké rozhodnutie. Uvidíme, ako to dopadne, sadneme si k tomu, ale nepoviem nie."

(ilustračné foto)
Spartak oznámil smutnú správu: Navždy odišla klubová legenda Zobraziť článok

Na súboj sa prišlo pozrieť aj viacero celebrít. Na futbalový Slavie Praha zavítali mená ako Patrik "Rytmus" Vrbovský, ktorý dokonca sprevádzal Végha pri nástupe do klietky, bývalý šampión UFC Jiří Procházka, viacerí úradujúci majstri sveta v ľadovom hokeji či mnohí ďalší.

Všetku pozornosť na seba však strhla manželka Karlosa Vémolu Lela. Slovenská playmate neostala svojej povesti nič dlžná a na zápas storočia prišla dokonale upravená a v napasovaných šatách. Opäť išli do popredia jej majestátne prsia. Lela Ceterová si zápas svojho manžela náramne užívala.

Veľkej podpory sa v Edene dostalo aj Attilovi Véghovi. Na štadióne totiž nechýbala ani jeho krásna manželka Natália, ktorá dorazila na zápas do Prahy v dodávke so suvenírmi. Ešte niekoľko chvíľ pred zápasom jej manžela bola v stánku s merchom, ktorý predávala fanúšikom.

Futbalisti Slovenska pózujú pred prípravným zápasom medzi Slovenskom a Walesom na Štadióne Antona Malatinského v Trnave
Optimizmus pred ME stúpa: Hancko si môže vybrať veľkoklub, u Dudu to bolo na futbalový kriminál Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk