Koniec veľkej ságy? Najlepší strelec Niké ligy sa mal dohodnúť s našimi susedmi!

Slovenský futbalový útočník Róbert Polievka (28) sa nedokázal prebojovať do záverečnej nominácie slovenskej reprezentácie na EURO 2024.
  • Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Slovenský futbalový útočník Róbert Polievka (28) sa nedokázal prebojovať do záverečnej nominácie slovenskej reprezentácie na EURO 2024.

FOTOGALÉRIA: Róbert Polievka

„Mrzí ma to veľmi, možno som mal pred sebou veľkú šancu. Možno chvíľu bude trvať, kým sa cez to dostanem. Súhlasím s tým, že nemám formu v reprezentáciu, ja to veľmi dobre viem. Ja sa na trénera nehnevám. Padli nejaké slová, čo sme si medzi sebou povedali. Ja ho ako trénera aj kabínu rešpektujem,“ vyjadril sa hráč Banskej Bystrice pre RTVS.

Polievka by však mohol absolvovať veľkú kariérnu zmenu na klubovom fronte, pričom jeho ďalšie kroky by mohli smerovať k našim susedom z Maďarska. Ako informovala stránka futbalové zákulisie, v budúcej sezóne by sa mohol predstaviť v drese tímu Újpest FC.

„Už som sa z vyjadrení poučil, pretože sa ľudia vždy chytia všetkého. Osobne, už je niečo dohodnuté. Ja však stále čakám na potvrdenie, nech sa dohodnú kluby. Bez toho nebudem viac nič konkretizovať,“ hovorí Polievka.

28-ročný útočník nastúpil v uplynulej sezóne za Banskú Bystricu v 30 zápasoch, počas ktorých si na svoje konto dokázal pripísať 21 bodov za 13 gólov a 8 asistencií. V tabuľke strelcov slovenskej Niké ligy obsadil delenú prvú priečku spolu s útočníkom Slovana Bratislava, Tigranom Barseghyanom (30).

Futbalisti Slovenska pózujú pred prípravným zápasom medzi Slovenskom a Walesom na Štadióne Antona Malatinského v Trnave
Optimizmus pred ME stúpa: Hancko si môže vybrať veľkoklub, u Dudu to bolo na futbalový kriminál Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk