Kuckov otec o tom, prečo je podľa Calzonu náš hráč robot: Moja buzerácia synovi pomohla!

Generálka pred EURO 2024 vyšla výsledkovo na jednotku. Slovenskí futbaloví reprezentanti zdolali Wales hladko 4:0. Fanúšikov však vystrašilo, ...

Generálka pred EURO 2024 vyšla výsledkovo na jednotku. Slovenskí futbaloví reprezentanti zdolali Wales hladko 4:0. Fanúšikov však vystrašilo, že traja hráči po zápase hlásili zdravotné problémy, pričom Denis Vavro (28) a Juraj Kucka (37) kvôli tomu ani nedohrali.

Fotogaléria

Ten si zaspomínal aj na Jurajove začiatky, pričom už vtedy bol veľmi usilovný. „V mladom veku nebol technicky dobre vybavený, tak musel na sebe tvrdo pracovať. Odmalička som ho viedol k tomu, že ak chce niečo dosiahnuť, tak musí na sebe tvrdo pracovať. Aj som ho buzeroval, keď som ho trénoval individuálne, aby pracoval s loptou s oboma nohami.

Na začiatku sa rozčuľoval. Opýtal som sa ho však - keď príde obranca, tak ťa bude čakať, kým si to dáš na pravú nohu? Vtedy to pochopil a dnes môžem povedať, že je obojnohý. Aj keď má lepšiu pravačku,“ doplnil otec reprezentačnej stálice.

Polievka stále čaká na premiérovú pozvánku do reprezentácie.
Koniec veľkej ságy? Najlepší strelec Niké ligy sa mal dohodnúť s našimi susedmi! Zobraziť článok

Sumár

Slovensko - Wales 4:0

Polčas: 1:0. Góly: 45. Kucka, 56. Boženík, 60. Ampadu (vlastný), 90. Bénes, ŽK: Bero - Moore, J. James. Rozhodoval Stefanski Poľ.), 6 348 divákov.

SR: Dúbravka - Pekarík, Vavro (77. De Marco), Škriniar, Hancko (71. Obert) - Kucka (82. Bero), Lobotka, Duda (71. Bénes) - Schranz (71. Suslov), Boženík (77. Tupta), Haraslín

(ilustračné foto)
Spartak oznámil smutnú správu: Navždy odišla klubová legenda Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk