Kuckov otec o tom, prečo je podľa Calzonu náš hráč robot: Moja buzerácia synovi pomohla!

Generálka pred EURO 2024 vyšla výsledkovo na jednotku. Slovenskí futbaloví reprezentanti zdolali Wales hladko 4:0. Fanúšikov však vystrašilo, ...

Generálka pred EURO 2024 vyšla výsledkovo na jednotku. Slovenskí futbaloví reprezentanti zdolali Wales hladko 4:0. Fanúšikov však vystrašilo, že traja hráči po zápase hlásili zdravotné problémy, pričom Denis Vavro (28) a Juraj Kucka (37) kvôli tomu ani nedohrali.

Fotogaléria

To však neplatí o jeho kolegovi z defenzívy Denisovi Vavrovi. „Mali sme v zápase viacero problémov. Vavro striedal pre mierne bolesti v zadnom stehennom svale. Kuckovi asi budú musieť zašiť obočie, no bude v poriadku,“ opísal stav taliansky tréner.

Kuco od neho dostal špeciálnu pochvalu: „Kucka je robot. Pre mňa je to veľmi dôležitý hráč. Dáva mi pomocnú ruku na ihrisku aj v kabíne. Vždy, keď ho vidím v reprezentácii, je šťastný ako malé dieťa.“ Reprezentanti dostali od Calzonu na pondelok voľno a dnes odlietajú na ME do Nemecka.

Tvrdá práca

Kucka sa vrátil do hry po takmer 50 dňoch na rovnakom štadióne, kde si zranil rameno v ligovom súboji s Trnavou. Kvôli tomu najprv nebolo isté, či ME stihne. Lenže dal sa rýchlo dokopy a proti Walesu strelil aj gól. Na dobrom pocite zo zápasu nič nezmenilo ani rozbité obočie.

Manželka Attilu Végha Natália tesne pred zápasom ešte predávala v stánku suveníry.
Manželka Végha dorazila do Prahy v dodávke: Namiesto VIP ju však čakalo TOTO! Zobraziť článok

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

„Vôbec sa nečudujem tomu, ako na tom Ďuro je. Je to jednoduché, lebo sa o seba stará. Aj po zranení ramena na sebe poctivo pracoval. Hlavne navyše. Chcel ísť na EURO a podriadil tomu všetko. Trikrát za deň na sebe makal viac ako celé mužstvo,“ povedal pre Šport24.sk jeho otec Július Kucka.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk