Kuckov otec o tom, prečo je podľa Calzonu náš hráč robot: Moja buzerácia synovi pomohla!

Generálka pred EURO 2024 vyšla výsledkovo na jednotku. Slovenskí futbaloví reprezentanti zdolali Wales hladko 4:0. Fanúšikov však vystrašilo, ...

Generálka pred EURO 2024 vyšla výsledkovo na jednotku. Slovenskí futbaloví reprezentanti zdolali Wales hladko 4:0. Fanúšikov však vystrašilo, že traja hráči po zápase hlásili zdravotné problémy, pričom Denis Vavro (28) a Juraj Kucka (37) kvôli tomu ani nedohrali.

Fotogaléria

O šampionát v Nemecku však neprídu. Otec nášho skúseného stredopoliara Július navyše prezradil, že Kuco je nezničiteľný vďaka svojej práci.

Dva prípravné zápasy, dve víťazstvá 4:0. Zdá sa, že slovenská futbalová reprezentácia má pred európskym šampionátom formu. Treba si však povedať aj to, že tieto víťazstvá sa zrodili proti najslabšiemu tímu sveta San Marínu a Walesu, ktorému chýbali opory a zrejme aj motivácia pre nich v dovolenkovom období.

Aj preto tréner Francesco Calzona (55) neskákal od radosti. „Som čiastočne spokojný, ale toto na ME stačiť nebude. Musíme robiť viac v obrane aj útoku. Ešte to nebolo také, ako chcem ja. Musíme sa dostať na šampionáte až na úroveň perfekcionizmu,“ prezradil.

Problémy

Hráči Walesu ukázali svoju typickú tvrdú ostrovnú hru. Pocítili to aj naši reprezentanti. Juraj Kucka po zásahu lakťom do tváre od robustného útočníka Kieffera Moora musel dostať na hlavu bandáž a bol vystriedaný. Peter Pekarík inkasoval nepríjemný kopanec do členka, zápas však dohral.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk