Optimizmus pred ME stúpa: Hancko si môže vybrať veľkoklub, u Dudu to bolo na futbalový kriminál

V generálke pred EURO 2024 tréner Calzona postavil základnú zostavu, ktorú nechal hrať takmer bez zásahov. Tá si s neškodným Walesom ...
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

V generálke pred EURO 2024 tréner Calzona postavil základnú zostavu, ktorú nechal hrať takmer bez zásahov. Tá si s neškodným Walesom hlavo poradila, miestami potešila, ale tiež ukázala slabé momenty, ktoré silnejší súperi v Nemecku využijú.

Oznámkovali sme výkony slovenských reprezentantov na stupnici 1 - 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Wales

Martin Dúbravka (7) - Pôsobil pokojným dojmom a mal pohodový zápas, v ktorom riešil síce iba tri situácie, ale všetky s prehľadom. Stiahol loptu pred zrážkou s Mooreom, ktorého hlavičku neskôr vyrazil. V druhom polčase vychytal Burnsa.

Peter Pekarík (7) - Nádejný výkon smerom k ME. Jedna zblokovaná strela, dva kľúčové centre, pričom po jednom z nich padol gól. Keď k tomu obmedzí straty lôpt, bude to starý-dobrý Pekarík.

Denis Vavro (7) - Snažil sa vo veľkom o dlhé prihrávky, ale z 11 pokusov mu ich vyšlo len päť. Po jednom krížnom pase však založil peknú a takmer gólovú akciu. V defenzíve problém nemal, teda až na straty lôpt.

Milan Škriniar (7) - Až na jeden súboj vyhral všetky, nebolo to však bez chybičiek vzadu. U kapitána treba vyzdvihnúť to, že mal neskutočných 123 dotykov s loptou a skvelú úspešnosť prihrávok (97 %). 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk