Víťazka French Open zažiarila ako nikdy predtým: Šwiateková zmenená na nepoznanie!

Všetko bolo inak než v minulých rokoch. Žiadne pózovanie v centre Paríža pred jej dominantami. Slávnostné fotenie víťazky druhého grandslamového ...

Všetko bolo inak než v minulých rokoch. Žiadne pózovanie v centre Paríža pred jej dominantami. Slávnostné fotenie víťazky druhého grandslamového turnaja sezóny Igy Šwiatekovej (23) sa odohralo tentokrát „len“ pri kurtoch Rolanda Garrosa. Hviezdna Poľka však pri tom konečne nechala zvýrazniť svoju ženskosť.

Fotogaléria

Plány organizátorov turnaja zmenila návšteva amerického prezidenta Joea Bidena vo francúzskej metropole. Vlani poľská vládkyňa tenisového French Open ukázala trofej na moste Bir Hakeim, predtým na streche galérie Lafayette.

Tento rok bolo fotografovanie naplánované pred fasádou centrálneho dvorca Philippa Chatriera, kde Iga pozdvihla 10-kilogramovú trofej. Poľské médiá pripomenuli, že sa tak stalo kvôli tomu, že centrum Paríža bolo čiastočne uzavreté vzhľadom na Bidenovu návštevu.

wiateková bola, samozrejme, načančaná, no inak, ako tomu bolo po minulé roky. Na rozdiel od prechádzajúcich fotení, vymenila tentokrát svetová jednotka róbu za nohavice, no zároveň vsadila aj na výrazný make-up, ktorý zvýrazňoval ženskosť a jej tvár zmenil doslova na nepoznanie!

„Tento rok sme od začiatku plánovali vzdať sa šiat a rozhodnúť sa pre nohavice. Výzvou bolo iné pozadie než Eiffelova veža,“ cituje web przegladsportowy.pl Alinu Sikorovú, manažérku hviezdnej tenistky. Ako tiež uviedla, cieľom bolo prostredníctvom stylingu zvýrazniť parížsky šik.

Zdôrazniť Iginu ženskosť, ale tiež jej umožniť, aby sa cítila úplne uvoľnene v pohodlnejšej variante. Paríž je pre ňu špeciálne miesto, a práve to mala vyjadriť tohtoročná seansa s trofejou, čo sa odráža aj v farbách - biela, tmavomodrá (nohavice) a červený akcent (rúž na ústach, topánky),“ dodala manažérka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk