Šok a zdesenie: Španielska chodkyňa oslavovala bronz, pár metrov pred cieľom ju predbehla súperka

Doslova nočná mora! Presne to zažila španielska chodkyňa Laura Garcíová-Carová v závere pretekov na 20 kilometrov v rámci majstrovstiev ...
  • Zdroj: SITA/AP

Doslova nočná mora! Presne to zažila španielska chodkyňa Laura Garcíová-Carová v závere pretekov na 20 kilometrov v rámci majstrovstiev Európy v atletike. S vlajkou okolo krku oslavovala bronz, ale ukázalo sa, že radosť bola predčasná.

FOTOGALÉRIA: Garciová-Carová

Doslova šok a zdesenie zažila španielska chodkyňa Laura Garcíová-Carová v závere pretekov na 20 kilometrov na majstrovstvách Európy v atletike v talianskom Ríme. V závere oslavovala so španielskou vlajkou okolo krku a so zaťatou päsťou bronzovú medailu, no ako sa ukázalo, radosť bola predčasná! S údivom sledovala, ako ju pár metrov pred cieľovou čiarou obiehala Ukrajinka Ľudmila Oľjanovská, ktorá sa napokon radovala z cenného kovu.

Fanúšikovia obdivujú jej vyšportovanú postavu.
Sexi atlétka dráždi fanúšikov: Postup na olympiádu oslávila v bikinách! Zobraziť článok

“Som sklamaná. Prvú časť pretekov som sa trápila, ale potom som sa spamätala a v posledných desiatich metroch som si myslela, že na to mám, ale nebolo to tak,“ netajila rozčarovanie španielska chodkyňa v rozhovore pre talianske médiá. 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk