Neskutočná tragédia: Talentovaný cyklista (†21) už do Česka nedorazí!

Obrovská tragédia zasiahla cyklistický svet! Talentovaný izraelský pretekár Guy Timor už na preteky do Česka nedorazí. Pri tréningu ho ...
  • Zdroj: iStock

Obrovská tragédia zasiahla cyklistický svet! Talentovaný izraelský pretekár Guy Timor už na preteky do Česka nedorazí. Pri tréningu ho zrazil opitý vodič automobilu unikajúci pred políciou!

Hrozné nešťastie! Talentovaný izraelský cyklista Guy Timor (†21) sa pripravoval na preteky v Česku. Jeden z tréningov sa mu však stal osudným a skončil obrovskou tragédiou. Ako informuje portál The Times of Israel, vybral sa jazdiť zhruba 60 kilometrov južne od Tel Avivu. Domov sa však už nevrátil...

Luxusný hotelový komplex Petra Sagana SP Resort dostal čerešničku: Vystavuje autá za 300-tisíc €: Zobraziť článok

Čo sa stalo? Skončil pod kolesami automobilu, ktorý riadil opitý šofér vo veku do tridsať rokov, ktorý unikal pred políciou. Navyše nikdy nebol vlastníkom vodičského oprávnenia. Po tragickom incidente sa vodiča podarilo príslušníkom polície zadržať.

Zbytočná smrť, po ktorej smúti nielen rodina mladého cyklistu, ale aj jeho tréner a partneri z tímu. "Je to veľká a bolestivá strata. Je neuveriteľné, že sme počas jedného okamihu prišli o kamaráta," reagoval tréner zosnulého cyklistu Tzachi Bogen, cituje ho britský The Sun. "Bol to skvelý pretekár. Vždy sa smial. Nepoznám nikoho, kto by s ním nechcel jazdiť. Každá vyspelá krajina má cyklistickú infraštruktúru, ale my nie. Nemôžeme sa chrániť," posťažoval sa Timorov kolega zo stajne Israel Go Pro Yonatan Turgeman.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk