Vémolov tréner: TOTO rozhodlo! Na Véghovi som si pred zápasom niečo všimol

Tréner Karlosa Vémolu André Reinders prezradil, čo bol podľa neho rozhodujúci faktor pri výhre českého Terminátora v Odvete storočia. ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (instagram andre.reinders, oktagonmma)

Tréner Karlosa Vémolu André Reinders prezradil, čo bol podľa neho rozhodujúci faktor pri výhre českého Terminátora v Odvete storočia. Odhalil, čo si na Attilovi Véghovi pred zápasom všimol.

FOTOGALÉRIA: Vémola - Végh

Veľkolepý turnaj Oktagon 58 na pražskom štadióne Eden vyvrcholil dlho očakávanou Odvetou storočia, v ktorej Karlos Vémola na škrtenie v 2. kole porazil Attilu Végha. Nielenže obhájil opasok šampióna poloťažkej divízie OKTAGON MMA, ale zároveň aj oplatil Véghovi prehru zo Zápasu storočia. Čo rozhodlo o výhre českého Terminátora?

Attila Végh vs Karlos Vémola
Végh o možnosti trilógie s Vémolom: Nečakal by som 5 rokov! Zobraziť článok

"Rozhodlo mentálne nastavenie," myslí si Vémolov tréner André Reinders a dodal, že pred zápasom sa mu Végh nezdal v optimálnej psychickej pohode. "Sledoval som Attilu deň pred zápasom na rannom vážení v piatok a v deň turnaja a videl som na ňom, že musí veľmi pracovať s psychikou. Rôznymi cvičeniami sa ukľudňoval a nabudzoval," prezradil šéf Reinders Gymu v rozhovore pre iSport.cz.

"U Karlosa to bolo prirodzené. Skrátka tam šiel Attilu poraziť a to sa prejavilo aj v klietke. Šiel si splniť, čo si zadal pred takmer piatimi rokmi. Chcel vyhrať tak, aby nikoho nenechal na pochybách, aby bolo jasné, že je lepším bojovníkom. A že je, ako povedal Ondřej Novotný, kráľ. Prekvapilo ma, ako sa nechal Attila zatlačiť dozadu. Čakali sme, že bude stáť pevne a odolávať uprostred klietky. Takto to Karlosovi uľahčil, aj keď triafal veľmi tvrdé rany," dodal André Reinders vo svojom hodnotení.

Naraz sa vynárajú otázky, čo bude ďalej? Obaja borci pred Odvetou storočia avizovali, že to bude bodka za ich kariérou. No keďže to majú medzi sebou vyrovnané 1:1 na víťazné zápasy, do hry vstupuje možnosť zavŕšenia trilógie. Túto možnosť obaja pripustili a bude vecou dohody, či sa ich tretí súboj skutočne odohrá.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk