Végh o možnosti trilógie s Vémolom: Nečakal by som 5 rokov!

Attila Végh a Karlos Vémola sa po piatich rokoch opäť stretli v zápasnickej klietke, pričom tentokrát bo úspešnejší český bojovník, ktorý ...

Attila Végh a Karlos Vémola sa po piatich rokoch opäť stretli v zápasnickej klietke, pričom tentokrát bo úspešnejší český bojovník, ktorý vyrovnal stav vzájomných zápasov na 1:1.

Fotogaléria

„V prvom rade gratulujem Karlosovi. Nech si užije výhru. Presne viem, čo prežíva a zaslúži si to. Bol pripravený lepšie ako ja,” vyjadril sa Végh na pozápasovej tlačovej konferencii.

„Do zápasu som išiel s tým, že som mal síce 5-ročnú pauzu, ale vôbec som to necítil. Spravil som všetko, čo sa dalo. Nemal som žiadne zranenie, navážil som, mal som naozaj dobrý pocit. Akoby som mal posledný zápas pred mesiacom. Skutočne som necítil, že by som vypadol z hry na 5 rokov,” opísal rodák z Gabčíkova svoje pocity pred odvetou.

Keďže stav vzájomných zápasov Végha a Vémolu je teraz 1:1, samozrejme padli už aj prvé špekulácie o možnej trilógii. „Prešiel som ťažkou prípravou. Videli ste v januári, ako som vyzeral. Nebolo to len tak, že hop. Ako hovoria ľudia, nenasypal som sa. Bola to čistá drina,“ hovorí Végh.

Veľa vecí muselo ísť bokom, do prípravy som dal 100 %. Neužil som si rodinu. Na ďalší zápas by som už asi nečakal 5 rokov, no dnes nehovorím nie, ale ani áno. Vyjadrím sa až v najbližšej dobe,” dodal.

Leon Draisaitl a Connor McDavid
Hlavnou hviezdou ruský gólman: Edmonton si v prvom finálovom zápase vylámal zuby Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk