Attila Végh naznačil veľký zvrat: Všetko môže byť inak!

Slovenský bojovník Attila Végh naznačil pred Odvetou storočia veľký zvrat. Podľa jeho slov môže všetko dopadnúť úplne inak!
  • Zdroj: instagram @oktagonmma

Slovenský bojovník Attila Végh naznačil pred Odvetou storočia veľký zvrat. Podľa jeho slov môže všetko dopadnúť úplne inak!

FOTOGALÉRIA: Vémola - Végh

Akcia, aká tu ešte nebola! Turnaj Oktagon 58 na štadióne v pražskom Edene pred zhruba 30-tisíc fanúšikmi bude najväčšou MMA akciou na česko-slovenskej pôde. Vrcholom večera bude odvetný súboj medzi dvoma legendami - Karlosom Vémolom a Attilom Véghom. Obaja vyhlasovali, že toto bude ich posledný zápas kariéry. Toto bude vyvrcholenie ich dlhoročnej driny a cesty MMA bojovníka.

Attila prišiel krátko pred odvetou s Vémolom o sponzora.
Attila Végh o kauze sponzori: Urobil by som to znova! Traja odišli, desiati prišli Zobraziť článok

Bude to však skutočne tak? Attila Végh naznačil veľký zvrat a pripustil možnosť, že ešte môže pokračovať. Všetko sa bude odvíjať od toho, ako dopadne jeho odveta s Vémolom. Podľa vlastných slov má za sebou ešte lepšiu prípravu, ako pred prvým zápasom proti Karlosovi. Takmer päťročná prestávka mu vrátila chuť do tréningov, aj do samotného MMA.

"Dokedy ma ešte chcete týrať? Mám 40 rokov. Vieš čo, dopredu nechcem nič rozprávať. Teraz ma to začalo znova baviť, tak uvidíme. Sám som ale zvedavý, aký výkon predvediem. Začali ma zase veľmi baviť tréningy, je tu aj motivácia. Skoro päť rokov pauzy mi dalo strašne veľa, nový elán,“ pochvaľoval si Attila Végh vo vysielaní Ondřeja Novotného na youtube.

Víťaz Zápasu storočia a bývalý šampión organizácie Bellator zobral prípravu absolútne vážne a na vážení predviedol vysekanú postavu. "So mnou je to tak, že buď som pribratý, alebo som pripravený a chudý. Stále sa zo mňa aj Karlito vysmieval, že aký som bol tučný a podobne. Ale ja som povedal, že keď dostanem bojovú úlohu, tak si za tým idem a viem sa na to motivovať. Viem sa vyhecovať a preto som tam, kde som," hovoril Attila Végh.

Karlos Vémola a Lela na dovolenke.
Vémolova manželka Lela otvorene: Takto to chodí u nás v spálni! Zobraziť článok

"Moje svedomie je čisté, lebo viac som už pre tento zápas nemohol urobiť. Ten samotný výsledok už preto neriešim, pretože to je už napísané tam hore. Viac som už nemohol urobiť a sám so sebou som absolútne vysporiadaný. Keď na seba pozriem, tak zmenil som sa a som ako nový človek, takže teším sa z toho,“ dodal slovenský bojovník, ktorý v auguste oslávi 39. narodeniny. Dopraje si na historickom turnaji na legendárnom štadióne Eden ten najlepší narodeninový darček? 

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk