Čavrič stále nemá slovenský pas: Od marca sa mu nikto neozval...

Nastúpi niekedy za slovenskú reprezentáciu? Aleksander Čavrič mal enormný záujem o náš najcennejší dres, po prestupe do Japonska sa situácia ...

Nastúpi niekedy za slovenskú reprezentáciu? Aleksander Čavrič mal enormný záujem o náš najcennejší dres, po prestupe do Japonska sa situácia skomplikovala a tréner Calzona ho od marca na reprezentačný zraz nepovolal. Aká je aktuálna situácia ohľadom pasu rodáka z Vukovaru?

Fotogaléria

Téma potenciálneho reprezentanta Slovenska sa vo fanúšikovských i odborných kruhoch rozoberá už viac ako rok, intenzívne sa však téma Čavrič rieši od marca, kedy rodák z Chorvátska neprišiel na reprezentačný zraz. 

Na snímke sa raduje z gólu vpravo Nino Marcelli.
Futbalisti majú nové cenovky! Raketový nárast hodnoty mladej pušky Slovana: Kto je najdrahší hráč ligy? Zobraziť článok

V podcaste PRESSko zaznela informácia, že Aleksandar Čavrič stále nemá oficiálne slovenské občianstvo. "Calzona mal od začiatku záujem o Čavriča, ak by neodišiel do Japonska, bol by teraz v slovenskej reprezentácii," povedal Vladimír Pančík z denníka Šport a dodal, že Čavrič odmietol reprezentovať len v marci a má naďalej záujem hrať za Slovensko. Rodák z Chorvátska mal na jar získať slovenské občiansko, avšak od odmietnutia reprezentačného zrazu sa mu už nikto zo Slovenska neozval a vybavovanie nášho pasu sa zastavilo. Podľa informácii portálu Futbalové zákulisie Čavrič slovenský pas vybavený má, avšak si ho ešte neprevzal.

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona
Calzona uzavrel nomináciu: TÍTO hráči nás budú reprezentovať v Nemecku Zobraziť článok

Odporúčame z TIVI.sk