Luxusný hotelový komplex Petra Sagana SP Resort dostal čerešničku: Vystavuje autá za 300-tisíc €:

Cyklista Peter Sagan (34) vo svojom luxusnom hotelovom komplexe SP Resort pridal ďalšiu atrakciu. K špeciálnym izbám, ktoré sú tematicky ...

Cyklista Peter Sagan (34) vo svojom luxusnom hotelovom komplexe SP Resort pridal ďalšiu atrakciu. K špeciálnym izbám, ktoré sú tematicky ladené do 13 sfér jeho kariéry a k oddychovej zóne s fitnes a wellness pribudli aj dlhoočakávané výstavné siene.

Fotogaléria

Tie mapujú jeho úspechy a pre fanúšikov trojnásobného majstra sveta budú akýmsi posvätným miestom. Ak zaplatíte 10 eur, môžete sa tam hodinu poprechádzať.

Sagan doma v Žiline iba nedávno otvoril novovybudovaný hotelový komplex SP Resort, do ktorého môžu zavítať ľudia z celého sveta. Posledným dielom do dokonalej skladačky boli už len výstavné siene, ktoré sa tento týždeň konečne otvorili pre verejnosť. Fanúšikovia tak budú môcť plnými dúškami nasať všetky cyklistické úspechy i celú históriu sedemnásobného držiteľa zeleného dresu z Tour de France.

Rezervácia

Vstup do nich je však len na rezerváciu a dokonca sa musí zaplatiť aj vstupné. „Mali sme tú česť vidieť ich ako prví. Úžasná prehliadka úspechov geniálneho pretekára! S audiopodmazom to človeka doslova pohltí. Paráda,“ napísal pozitívnu recenziu na facebooku jeden z prvých návštevníkov. Aby toho nebolo málo, ľudia budú môcť obdivovať aj Saganov početný vozový park, v ktorom má Peťo nie jeden nadupaný kúsok na štyroch kolesách.

Investované milióny

Hotel SP Resort sa nachádza v mestskej časti Závodie, len 2 km od historického centra Žiliny. Ponúka klimatizované, tematicky ladené izby, reštauráciu so slnečnou terasou a výhľadom na mesto Žilina, Malú a Veľkú Fatru, kaviareň, wellness centrum, masáž a fitnes. Vo wellness centre so záhradou nájdete bazén, jacuzzi, fínsku, parnú a infra saunu. Tourminátor kúpil honosné sídlo na pozemku s rozlohou viac než 8-tisíc štvorcových metrov v roku 2016. Zaplatiť mal viac ako 1,7 milióna eur. Podľa odhadu Nového Času ho mohla celá rekonštrukcia vyjsť minimálne na 500-tisíc až milión eur.

Ceny za vstup do výstavných siení

​1 dospelý/h - 10 €

1 dieťa do 160 cm/h - 7 €

2 dospelí a 2 deti/h - 30 €

skupinový vstup (do 10 osôb)/h - 80 €

 

Tourminátorove výstavné kúsky

KTM X-BOW

rok výroby: 2020

výkon motora: 220 kW

82 500€

Cadillac Eldorado

rok výroby: 1974

výkon motora: 157 kW

30 000€

Dodge Charger RIT

rok výroby: 1970

výkon motora: 746 kW

80 000€

Porsche 911 Turbo

rok výroby: 2008

výkon motora: 353 kW

70 000€

Odporúčame z TIVI.sk