Český fanúšik splnil sľub: Ukázal kerku s Rulíkovým menom

Postavil k tomu chlapsky! Keď videl český fanúšik Pavel Řepa nomináciu českého národného tímu na majstrovstvá sveta, uviedol na sociálnej ...
  • Zdroj: instagram/pr

Postavil k tomu chlapsky! Keď videl český fanúšik Pavel Řepa nomináciu českého národného tímu na majstrovstvá sveta, uviedol na sociálnej sieti, že ak zverenci trénera Radima Rulíka (58) získajú jednu z medailí, nechá si trénerove meno vytetovať na tele.

FOTOGALÉRIA: Radim Rulík

„Ak urobíme medailu, tak si vytetujem meno Rulíka na rameno... To je nominácia, ty vole...“ napísal začiatkom mája Řepa na sociálnej sieti X. Vtedy nemal najmenšie tušenie, do čoho sa pustil. Českí hokejisti v pražskom semifinále zdolali Švédsko 7:3 a bolo jasné, že im zavesia na krk medailu. „Čakáme,“ zaznela odpoveď na oficiálnom účte českého hokejového zväzu. Česi napokon získali zlato a z Řepu sa stal najpopulárnejší fanda u našich susedov.

Fanúšik Pavel Řepa si nechá meno trénera Rulíka vytetovať na rameno.
Český fanúšik si získal uznanie: Najskôr kritizoval trénera Rulíka, teraz urobí obrovské gesto! Zobraziť článok

K svojmu sľubu sa postavil chlapsky a dnes už má na svojej lopatke vytetované meno Radima Rulíka a pridal k tomu aj majstrovskú trofej. “Obdivujem vás, že ste sa naozaj nechal potetovať,“ povedal pre český Blesk Rulík, ktorému práve denník Blesk dohodol osobné stretnutie s Řepom.

Slafkovský má byť v útoku s Pastrňákom: Umelá inteligencia vybrala ideálnu česko-slovenskú zostavu Zobraziť článok

Fanúšik tiež prezradil, že s tetovaním nebola nadšená jeho manželka. „Nebola s tým veľmi nadšená, ale nemala inú možnosť. Musí si na to zvyknúť,“ prezradil český fanúšik.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk