Expert Borbély má pred finálnou nomináciou Calzonu jasno: Títo piati hráči na EURO nepôjdu!

Po zápase Slovenska so San Marínom sa toho veľa nedá hodnotiť, tvrdí futbalový expert Ladislav Borbély, podľa ktorého bolo o konečnej ...
  • Zdroj: TASR/František Iván

Po zápase Slovenska so San Marínom sa toho veľa nedá hodnotiť, tvrdí futbalový expert Ladislav Borbély, podľa ktorého bolo o konečnej nominácii na blížiace sa EURO na 95 percent rozhodnuté už pred týmto duelom.

Kto zostane doma?

Okrem zraneného obrancu Michala Tomiča bude musieť Calzona vyradiť z tímu ďalších piatich hráčov. „Z brankárov podľa mňa zostane doma Takáč, z obrannej formácie Kmeť, ktorý ani len v zápase so San Marínom nedostal žiadnu minutáž, takže Calzona ho zrejme zatiaľ nepovažuje za plnohodnotného hráča pre reprezentačný výber. Druhý vypadávajúci z obrany bude zrejme De Marco,“ hovorí Borbély a dopĺňa:

„Myslím si, že z nominácie vypadne aj Rigo, v poslednom prípade sa bude podľa mňa rozhodovať medzi Kadákom a Hollým. Keď mám povedať konkrétne, padne to na Kadáka, ktorý na EURO nepôjde.“

Finálna nominácia dnes

Finálnu nomináciu hráčov, ktorí pocestujú na EURO 2024 do Nemecka oznámi tréner Calzona dnes o 18.30 hod, kedy je naplánovaná tlačová konferencia s médiámi.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk