Vémolova manželka Lela otvorene: Takto to chodí u nás v spálni!

Záver prípravy na zápas je pre bojovníkov a ich okolie náročný, plný tréningov a prísnych diét. Platí to aj u Karlosa Vémolu, ktorý aktuálne ...
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

Záver prípravy na zápas je pre bojovníkov a ich okolie náročný, plný tréningov a prísnych diét. Platí to aj u Karlosa Vémolu, ktorý aktuálne finišuje tréningový proces pred očakávanou odvetou storočia proti Attilovi Véghovi. 

Manželka legendárneho českého bojovníka Lela otvorene hovorí o napätej atmosfére, ktorá krátko pred zápasom doma vládne. „Nikdy neviem, s akou náladou vstane. Podľa toho sa odvíja celý deň. Nebudem klamať, niekedy tu panuje zlá atmosféra, ale ja sa snažím vypúšťať to, jedným uchom dnu a druhým von. Keď je najhoršie, som ticho, pretože to nikam nevedie,“ prezradila pre CNN Prima News.  

Životnému partnerovi pomáha vo všetkých smeroch, výnimkou nie je ani stravovanie. „Ja mu varím, nikdy by som nenechala svojho muža hladovať. Je už ale v diétnom procese, takže môže len kuracie. Vo štvrtok nebude môcť ani jesť a piť. Veľmi ho obdivujem za to, čo dokáže. Málokto by to zvládol,“ prezradila.

Pred zápasom si niektorí športovci volia sexuálnu abstinenciu pre lepšiu sústredenosť, u Vémolovcov to však neplatí. „Vždy spíme spolu v spálni, pretože k sebe patríme a navzájom sa podporujeme. Bolo by smutné, ak by sme sa museli oddeliť, ale my to tak našťastie nemáme. Vždy bojujeme spoločne,“uviedla Lela.

Pre oboch to môže byť posledný zápas v kariére.
V odvete storočia Vémola - Végh sa točia veľké peniaze: Attilove požiadavky boli prehnané! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk