Benčičová sa po pôrode vrátila na kurty: Aha, kto jej robil rozkošnú spoločnosť!

Tenisový svet je v úžase! Belinda Benčičová (27), hviezda s hrdými slovenskými koreňmi, sa po pôrode rýchlo vrátila do tréningového režimu ...

Tenisový svet je v úžase! Belinda Benčičová (27), hviezda s hrdými slovenskými koreňmi, sa po pôrode rýchlo vrátila do tréningového režimu a svoj návrat oslavuje spolu s novým, najroztomilejším členom svojho tímu – malou dcérkou Bellou.

Fotogaléria

Belinda, ktorá len koncom apríla priviedla na svet svoju prvú dcérku, sa už dnes naplno venuje tenisovým tréningom.

Na kurtoch ju však teraz sprevádza nielen jej tréner, fyzioterapeut a životný partner Martin Hromkovič, ale aj jej rozkošná dcérka Bella. Zábery hviezdnej hráčky s malou na kurte okamžite zaplavili sociálne siete a fanúšikovia sú nadšení.

Je neuveriteľné, ako rýchlo sa Benčičová vrátila do náročného tréningového kolotoča. Mladá mama tak celému svetu dokazuje, že aj s malým dieťaťom je možné udržať sa v špičkovej kondícii a makať na ceste za ďalšími úspechmi.

Hoci reprezentuje Švajčiarsko, nezabúda na svoje slovenské korene. Jej rodičia pochádzajú z krajiny spod Tatier a bývalá svetová štvorka je na svoj slovenský pôvod nesmierne hrdá.

Fanúšikovia sa už nemôžu dočkať, kedy uvidia Benčičovú opäť v ostrej akcii na veľkých turnajoch. S Bellou po boku sa zdá, že jej motivácia a odhodlanie sú silnejšie než kedykoľvek predtým. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk