V odvete storočia Vémola - Végh sa točia veľké peniaze: Attilove požiadavky boli prehnané!

Už cez víkend prebehne odvetný zápas MMA medzi slovenským zápasníkom Attilom Véghom (38) a jeho českým súperom Karlosom Vémolom (38), ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Už cez víkend prebehne odvetný zápas MMA medzi slovenským zápasníkom Attilom Véghom (38) a jeho českým súperom Karlosom Vémolom (38), ktorého dejiskom bude futbalový štadión v Edene.

Boli to dlhé rokovania, kým sa promotéri s bojovníkmi dohodli na výplate za odvetu. „Nakoniec sme sa dohodli na kompromise. Samozrejme, Attila mal latku ešte vyššie, ale to už bolo úplne mimo toho, čo je možné zaplatiť a čo má ešte zmysel,“ prezradil čo-to o rokovaniach promotér.

Zadarmo, pokiaľ...

Obaja bojovníci zarobia za zápas rovnakú sumu, čo bola Vémolova podmienka. „Šiel by aj zadarmo, pokiaľ by peniaze nezobral ani Attila... Obidvaja budú najlepšie platení bojovníci na česko-slovenskej scéne. Pohybujeme sa vo vysokých číslach, je to viac ako 100-tisíc eur, ale nebudem to úplne špecifikovať,“ doplnil Neruda.

Podľa českého Blesku si Vémola a Végh zarobili za prvý zápas v rozpätí 60- až 80-tisíc eur. Vémola vyhlásil, že za odvetu zinkasuje päťnásobok toho, čo v prvom zápase. O oboch sa hovorí, že to bude ich rozlúčka s bojovou scénou, no pokiaľ im budú núkať takéto sumy...

Lela so svojim manželom Karlosom.
Lela Vemolová oslávila narodeniny vo veľkom štýle: Slávni hostia, česká Barbie a šperky za milióny Zobraziť článok

Attila prišiel krátko pred odvetou s Vémolom o sponzora.
Végh je pred odvetou storočia vo forme: Zakázané látky?! Attila umlčal kritikov Zobraziť článok

Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk