V odvete storočia Vémola - Végh sa točia veľké peniaze: Attilove požiadavky boli prehnané!

Už cez víkend prebehne odvetný zápas MMA medzi slovenským zápasníkom Attilom Véghom (38) a jeho českým súperom Karlosom Vémolom (38), ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Už cez víkend prebehne odvetný zápas MMA medzi slovenským zápasníkom Attilom Véghom (38) a jeho českým súperom Karlosom Vémolom (38), ktorého dejiskom bude futbalový štadión v Edene.

O obidvoch sa hovorí, že by to mala byť ich rozlúčka s klietkou, hoci v bojových športoch býva tých rozlúčkových zápasov takmer vždy akosi viac... Dôvodom sú ako inak peniaze, pričom aj za tento súboj si dali obaja pekne zaplatiť.

FOTOGALÉRIA: Vémola - Végh

Fanúšikovia zmiešaných bojových umení na jeseň 2019 sledovali Zápas storočia, v ktorom sa stretli najväčšie hviezdy slovenskej a českej bojovej scény. Hoci bol favoritom Vémola, Végh ho ranou „uspal“ už po 127 sekundách. Popularitu využil naplno a skôr sa púšťal do celebritných výziev ako do tých športových. Odvetu dlho odmietal, keďže preňho nedávala hneď zmysel. Ako však aj sám povedal, „lóve sú lóve“ a s Vémolom sa stretne opäť.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Obchodník

Ako priznal promotér Oktagon MMA Pavol Neruda, dotiahnuť Végha späť do klietky nebola lacná záležitosť. „Bolo to drahé. Attila je obchodník, uvedomuje si svoju hodnotu a marketingovú silu. Vždy to vedel voči nám aj voči ostatným partnerom, ktorých má. To myslím ako pozitívnu vlastnosť, ktorá jemu a jeho rodine zmenila život,“ prezradil v relácii sport.sk Staredown.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk