Lyžiarske zásnuby: Gisinová povedala pri jazere áno

Druhé hviezdne lyžiarske zásnuby tohto leta. Po americko-nórskom páre Mikaela Shiffrinová (29), Aleksander Aamodt Kilde (31) vyšla s ...
  • 4Galéria
  • Zdroj: instagram.com/michellegisin

Druhé hviezdne lyžiarske zásnuby tohto leta. Po americko-nórskom páre Mikaela Shiffrinová (29), Aleksander Aamodt Kilde (31) vyšla s novinkou von ďalšia súperka Petry Vlhovej Švajčiarka Michelle Gisinová (30), ktorá prijala ponuku na sobáš od Taliana Lucu De Aliprandiniho (33).

Fotogaléria

Dvojica sa zasnúbila pri Gardskom jazere na severe Talianska, kde majú už niekoľko rokov prenajatý dom. Gisinová sa na fotografii pochválila aj zásnubným prsteňom a gratulácie sa hrnuli z celého sveta.

Najviac ich prišlo z lyžiarskeho prostredia, pričom medzi nimi nechýbala ani od Američanky Lindsey Vonnovej . Do zástupu gratulantov sa však zaradila aj švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová.

V minulosti pritom Gisinová priznala, že sa so špecialistom na obrovský slalom na krátky čas rozišli. „Bolo to na začiatku nášho vzťahu. Teraz sa hádame už len zriedka, ťažké časy nás ešte viac spojili,“ povedala pre Blick s tým, že potom zistili, že bez seba nedokážu existovať.

Na snímke radosť hráčov HK Dukla Ingema Michalovce po postupe do semifinále.
Odsúdený za znásilnenie! Hokejové Michalovce získali kontroverzného Fína: Chcú mu podať pomocnú ruku Zobraziť článok

Taliansky reprezentant v rýchlostnom lyžovaní Jean Daniel Pession a jeho priateľka zahynuli pre nehode v horách.
Smrť známeho lyžiara († 28) a jeho priateľky († 26): Šokujúce detaily tragédie! Zobraziť článok

Prominentný pár spolu ešte absolvoval prvotné vyšetrenia pred operáciou vo Švajčiarsku.
Vlhovej milovaný priateľ Kyselica: Garáž obohatil o unikátny kúsok! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk