Slovenská reprezentácia čelí najhoršiemu tímu sveta: Strelí Polievka konečne gól?

Nastúpime proti najhoršiemu reprezentačnému tímu sveta! Náš dnešný súper San Maríno je na poslednom mieste rebríčka FIFA. Právom je tak ...
  • Zdroj: SITA

Nastúpime proti najhoršiemu reprezentačnému tímu sveta! Náš dnešný súper San Maríno je na poslednom mieste rebríčka FIFA. Právom je tak na stole otázka, či je to vhodný súper do záverečnej prípravy pred ME. Na druhej strane je tu ideálna možnosť pre hráčov druhého sledu ukázať trénerovi schopnosti, aby s nimi rátal pre EURO, resp. sa môžu chytiť naši ofenzívni hráči. Veď napríklad Róbert Polievka nedal ešte v repre ani gól.

„Nezáleží však, či strelí tri góly do siete San Marína, alebo nie,“ vyjadril sa na jeho adresu Sapara.

Molnár vníma túto šancu. „Aj pre hráčov, ktorí sa v reprezentácii ešte nepresadili, ako je napríklad Polievka, je tu možnosť zobrať si pred šampionátom so sebou niečo pozitívne. Nie je to len o Robovi, je tam viac hráčov, ktorí by sa potrebovali chytiť. Otázkou však je, do akej miery to bude smerodajné proti súperovi, ako je San Maríno,“ doplnil bývalý gólman.

Podľa Saparu súper takéhoto kalibru môže skresľovať očakávané debuty niektorých hráčov. „Ako príklad uvediem Tomáša Riga, ktorý má za sebou skvelú sezónu v českej lige. Ten dojem z hráčov, ktorí zažijú premiéru, môže súper ako San Maríno skresliť. Tréneri sú však natoľko skúsení, že vedia, čo od chalanov čakať,“ dodal.

5 najhorších repre sveta

206. Turks a Caicos

207. Britské Panenské ostrovy

208. Americké Panenské ostrovy

209. Anguilla

210. San Maríno

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk