Slovenská reprezentácia čelí najhoršiemu tímu sveta: Strelí Polievka konečne gól?

Nastúpime proti najhoršiemu reprezentačnému tímu sveta! Náš dnešný súper San Maríno je na poslednom mieste rebríčka FIFA. Právom je tak ...
  • Zdroj: SITA

Nastúpime proti najhoršiemu reprezentačnému tímu sveta! Náš dnešný súper San Maríno je na poslednom mieste rebríčka FIFA. Právom je tak na stole otázka, či je to vhodný súper do záverečnej prípravy pred ME. Na druhej strane je tu ideálna možnosť pre hráčov druhého sledu ukázať trénerovi schopnosti, aby s nimi rátal pre EURO, resp. sa môžu chytiť naši ofenzívni hráči. Veď napríklad Róbert Polievka nedal ešte v repre ani gól.

Ani bývalému reprezentačnému brankárovi Ladislavovi Molnárovi sa veľmi nepozdáva, že hráme proti takejto reprezentácii. „Ťažko sa to objektívne hodnotí, prečo sme si zvolili súpera ako San Maríno a kto by mal nastúpiť. Nevidíme do toho, čo tým sleduje tréner, aké má zámery a plány. Tí hráči, ktorí dostanú príležitosť, však nemôžu mať ľahšiu šancu sa ukázať ako proti takémuto súperovi,“ pripojil.

Neymarova pomsta: spoluhráčovi Lodimu prerezal pneumatiky na aute.
Drsná Neymarova pomsta: Spoluhráčovi prepichol na aute pneumatiky Zobraziť článok

Potrebujú to viacerí

Dokazujú to aj štatistiky, veď Slovensko len dvom súperom dokázalo streliť v histórii viac gólov (Lichtenštajnsku 30 a Malte 29), lenže to bolo vo viac ako dvojnásobnom počte zápasov. Sanmarínčanom sme v štyroch vzájomných dueloch strelili priemerne 5,5 gólu na zápas. Očakáva sa preto, že si viacerí hráči vylepšia strelecké konto a taký Polievka sa môže strelecky chytiť prvým presným zásahom v najcennejšom drese.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk