Český tenista nezvládol emócie: Počas zápasu sa ostro pustil do svojho trénera

Rupli mu nervy! Český tenista Tomáš Macháč (23) nezvládol emócie v zápase na Roland Garros proti Medvedevovi. Po nevydarenom smeči sa ...
  • Zdroj: instagram/tomas_machac

Rupli mu nervy! Český tenista Tomáš Macháč (23) nezvládol emócie v zápase na Roland Garros proti Medvedevovi. Po nevydarenom smeči sa pustil do trénera Daniela Vaceka.

FOTOGALÉRIA: Tomáš Macháč

„Nedostaneš žiadne prize money. Za čo by si mal dostať peniaze. Smeče vôbec netrénujeme. To mám zasa s niečom prísť ja?“ kričal na tribúne Macháč. Výlev jeho hnevu smeroval k trénerovi Vacekovi, ktorý rieši problémy s políciou, pretože figuruje ako obvinený v kauze tenisového bossa Iva Kaderku.

Empajrový rozhodca Damien Dumusois z Francúzska drží holuba hrivnáka, ktorý priletel na kurt počas zápasu 3. kola mužskej dvojhry medzi ruským tenistom Daniilom Medvedevom a Tomášom Macháčom z Česka na grandslamovom turnaji Roland Garros
Kuriozita na Roland Garros: Rozhodca naháňal holuba Zobraziť článok

Macháč napokon duel s víťazom US Open z roku 2021 prehral v štyroch setoch 6:7, 5:7, 6:1, 4:6. Po stretnutí sa vypätú situáciu s trénerom snažil zľahčovať.

Jozef Kovalík na parížskej antuke.
Svoju púť na Roland Garros skončil v treťom kole: Kovalík podľahol Dánovi Runemu Zobraziť článok

„Nadával som všeobecne na lavičku. Človek na kurte prežíva veľa stresu a potrebuje ho ventilovať. Rozhodcovi nadávať nemôžem, pretože dostanem pokutu. Ísť proti súperovi sa tiež nedá. Takže už zostáva iba tím. Chápu, že je lepšie pustiť emócie, ako ich držať vnútri, v sebe. Neberú to osobne. Čokoľvek, čo sa povie v emóciach na kurte, nikdy tak človek nemyslí,“ vysvetli Macháč pre český iSport.cz.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk