Bývalý futbalista Chelsea sa stal kňazom: Jeho slova vyvolali škandál!

Loptu a kopačky vymenil za kňazské povolanie. Bývalý anglický futbalista Gavin Peacock prežil skvelú kariéru, no pri futbale nezostal. ...

Loptu a kopačky vymenil za kňazské povolanie. Bývalý anglický futbalista Gavin Peacock prežil skvelú kariéru, no pri futbale nezostal. Neskôr čelil obvineniam zo sexizmu.

Fotogaléria

V roku 2015 sa kňaz dokonca dostal do menšieho škandálu po tom, ako na Twitteri napísal status o úlohe ženy v manželstve: „Manželky: jeden z hlavných spôsobov, ako rešpektovať svojho manžela, je šťastne sa podriadiť a povzbudiť jeho vodcovstvo,“ uviedol Gavin.

Mnohí používatelia s ním nesúhlasili a obviňovali Peacocka zo sexizmu a staromódnych názorov. Liz Luffová, ktorá v tom čase robila PR pre nadáciu Sira Bobbyho Robsona, označila bývalého futbalistu Newcastlu a Chelsea za „idiota“.

„Chcel by som, aby sa Peacock stretol s mojou babičkou alebo mamou. Majú „trocha“ odlišné názory na manželstvo. Presne ako ja. Hlupák,“ stroho odpovedal Luffová.

Bývalý futbalista Fredy Guarín pred štadiónom San Siro.
Exreprezentant padol na dno, zničila ho závislosť: Klopal som na dvere pekla! Zobraziť článok

Pracovníci bezpečnostnej služby chytili futbalového fanúšika, ktorý prenikol na ihrisko počas finálového zápasu Ligy majstrov.
Finále narušili traja diváci: Kontroverzný Bielorus ponúkol balík peňazí! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk