Tatar ďakoval fanúšikom za MS: Komentár zahraničnej hviezdy NHL v slovenčine!

Skúsenému útočníkovi v komentároch rovnako ďakovali aj samotní priaznivci a pridalo sa aj niekoľko jeho spoluhráčov zo zámoria.
  • Zdroj: TASR/Michal Runák

Skúsenému útočníkovi v komentároch rovnako ďakovali aj samotní priaznivci a pridalo sa aj niekoľko jeho spoluhráčov zo zámoria.

Hoci už má po sezóne, nezabudol na fanúšikov. Slovenský útočník Tomáš Tatar bol kapitánom národného tímu na nedávnom šampionáte v Česku, kde mali Slováci obrovskú podporu priaznivcov a prakticky domácu atmosféru.

Útočník, ktorý v uplynulej sezóne obliekal dresy Colorada a Seattlu, si momentálne užíva zaslúžené voľno v spoločnosti svojej snúbenice Veroniky v exotických destináciách. Napriek tomu sa Tatar ešte vrátil na sociálnych sieťach k šampionátu a skončenej sezóne.

Poďakoval ľuďom

 

„Ďalšia sezóna a šampionát je na konci. Ďakujeme všetkým slovenským fanúšikom, ktorí nás pozitívne podporovali, fandili nám a našli si cestu na štadión. Vytvorili ste skvelú atmosféru. ĎAKUJEME,“ napísal Tomáš Tatar na svojom Instagrame a pridal aj niekoľko fotografií z majstrovstiev sveta.

Hviezda Švajčiarov

Skúsenému útočníkovi v komentároch rovnako ďakovali aj samotní priaznivci a pridalo sa aj niekoľko jeho spoluhráčov zo zámoria. Všetkých však prekvapil komentár od švajčiarskej hviezdy Nica Hischiera.

 

Bývalí spoluhráči

Kapitán New Jersey Devils získal so svojou krajinou v Česku striebro a s Tatarom bol dve sezóny spoluhráčom v drese červených diablov. Práve tam možno Hischier pochytil od Tomáša niekoľko slov v slovenčine. „Na zdravie, brácho,“ napísala po slovensky bývalá draftová jednotka z roku 2017 pod príspevok nášho útočníka a mnohí ostali v úžase.

 

 

Odporúčame z TIVI.sk