Végh je pred odvetou storočia vo forme: Zakázané látky?! Attila umlčal kritikov

Slovenský zápasník Attila Végh sa na súboj s Karlosom Vémolom poctivo pripravuje. Je to vidieť aj na jeho figúre, ktorá vyvolala rôzne ...
  • Zdroj: instagram/veghattila

Slovenský zápasník Attila Végh sa na súboj s Karlosom Vémolom poctivo pripravuje. Je to vidieť aj na jeho figúre, ktorá vyvolala rôzne špekulácie.

Attila sa postaví do ringu po štyroch rokoch. Naposledy v zápase storočia rýchlo knokautoval Karlosa Vémolu. Odveta sa uskutoční 8. júna na štadióne Slavie Praha.

Attila prešiel veľkou premenou:

Rodák z Gabčíkova na zápas tvrdo trénuje, čo je vidieť na jeho postave. Na sociálnych sieťach to vyvolalo debatu, že si pomohol zakázanými látkami.

„Buď sa toho nedržím a som veľmi tučný, alebo sa dám dokopy a mám bojový cieľ. Vtedy dám všetko bokom a idem si za tým. Som cieľavedomý a disciplinovaný. Nepoznám strednú cestu. Nedám si jeden kopček zmrzliny alebo jeden trojuholník pizze. Radšej si dám poriadne alebo vôbec,“ prezradil pre sport.cz.

Niektorí fanúšikovia špekulujú, že si pomohol zakázanými preparátmi.

„Zmenil som sa a ľudia samozrejme hovoria, že som nasypaný a na steroidoch. Nech sa nasypú a vyzerajú takto. Píšu to predovšetkým ľudia, ktorí v jednej ruke držia pivo a k tomu majú pollitrový pupok. Som otvorený testom na doping, v tomto mám čisté svedomie," vysvetlil.

Podľa Végha zavedenie testov na doping by mnohým zápasníkov skomplikovalo život: „Možno až 90 % zápasníkov v Oktagone by nimi neprešlo,“ dodal.

FOTOGALÉRIA: Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?

Bývalý futbalista Fredy Guarín pred štadiónom San Siro.
Exreprezentant padol na dno, zničila ho závislosť: Klopal som na dvere pekla! Zobraziť článok

Cristiano Ronaldo (vľavo) zápas kvôli červenej karte nedohral.
Ronaldo opúšťal ihrisko v slzách, skoro vsietil nádherný gól: Al Nassr končí sezónu bez trofeje! Zobraziť článok

Je to zlé pre slovenský hokej - R. Ľupták.
Extraligisti o priamom zostupe: Zväz neakceptuje našu dohodu, je to tragikomédia! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk