Ronaldo opúšťal ihrisko v slzách, skoro vsietil nádherný gól: Al Nassr končí sezónu bez trofeje!

Futbalisti Al Hilal sa stali víťazmi saudskoarabského Kráľovského pohára. V piatkovom finálovom súboji v Džidde zdolali Al Nassr s Cristianom ...
  • Zdroj: SITA/AP

Futbalisti Al Hilal sa stali víťazmi saudskoarabského Kráľovského pohára. V piatkovom finálovom súboji v Džidde zdolali Al Nassr s Cristianom Ronaldom 5:4 v jedenástkovom rozstrele, po riadnom hracom čase a predĺžení sa zápas skončil nerozhodne 1:1.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Ronaldo niesol prehru vo finále pohárovej súťaže ťažko, na trávniku ho museli utešovať spoluhráči. Portugalský útočník opúšťal ihrisko v slzách. V riadnom hracom čase trafil nožničkami žrď, v záverečnom rozstrele premenil svoj pokus. Rozhodla siedma séria, keď útočník Al Hilal Nasser Al Dawsari namieril presne a následne marocký brankár a hrdina MS 2022 Yassine Bounou zneškodnil pokus Meshariho Al Nemera.

Ronaldo tak opäť nezískal v Saudskej Arábii cennú trofej, v skončenej sezóne Pro League obsadil jeho Al Nassr druhé miesto so 14-bodovým mankom na majstrovský Al Hilal. Tridsaťdeväťročný portugalský reprezentant sa však stal najlepším ligovým strelcom, s 35 gólmi vytvoril nový sezónny rekord súťaže, pripomenula agentúra AP.

Calzona Valjenta nepostavil ani na minútu!
Calzona má v Neapole padáka: Na lavičke ho nahradí trénerská legenda! Zobraziť článok

Mbappé je spájaný s prestup do Realu Madrid a Saudskej Arábie.
Veľký deň je za rohom: TOTO je termín Mbappého prestupu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk