Calzonov odkaz slovenskému mladíkovi: Repre nie je futbal s kamarátmi v parku!

Francesco Calzona (55), tréner slovenskej futbalovej reprezentácie, zaradil do nedávno zverejnenej nominácie na záverečný kemp pred majstrovstvami ...

Francesco Calzona (55), tréner slovenskej futbalovej reprezentácie, zaradil do nedávno zverejnenej nominácie na záverečný kemp pred majstrovstvami Európy aj mladého útočníka Dávida Strelca (23).

Fotogaléria

Strelec pôsobil väčšinu svojej doterajšej kariéry v drese Slovana Bratislava, za ktorý v tejto sezóne nastúpil do 38 zápasov. Počas týchto vystúpení si na svoje konto pripísal 23 bodov za 12 gólov a 11 asistencií.

Kormidelník slovenskej reprezentácie mu však po zverejnení nominácie adresoval odkaz: "Má kvalitu, musí pochopiť len to, že futbal je jeho práca, povedal na úvod o mladíkovi, ktorý si reprezentačný dres obliekol naposledy v novembri minulého roka.

Musí pochopiť, že prísť do reprezentácie je iné, aké hrať s kamarátmi niekde v parku futbal. Ako hráč má obrovskú kvalitu," dodal Calzona na záver.

V prvom dueli záverečnej prípravy si Slováci zmerajú vo Viedenskom Novom Meste sily so San Marínom, pričom tento duel je na programe v stredu o 18:00. V nedeľu o 20:45 následne nastúpia v Trnave proti Walesu.

Sharapovová sa v roku 2004 len ako 17-ročná stala šampiónkou Wimbledonu.
Sexi ako nikdy predtým: Bývalá víťazka Wimbledonu sa zmenila na nepoznanie! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk