Calzona si pred EURO čistí ruky: Pre TOTO som nenominoval Maka, Valjenta ani Čavriča!

Čistí si ruky, žiadnu chybu na svojej strane nevidí. Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona (55! vysvetlil, prečo ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Čistí si ruky, žiadnu chybu na svojej strane nevidí. Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona (55! vysvetlil, prečo na EURO 2024 nepočíta s Makom, Valjentom či Čavričom.

Čavrič sa mal premiérovo predstaviť v slovenskom národnom tíme v marci, v zápasoch proti Rakúsku (0:2) a v Nórsku (1:1). Pozvánku však odmietol, keďže sa chcel viac udomácniť v novom pôsobisku Kašima Antlers. V japonskom klube je na hosťovaní zo Slovana Bratislava od januára do decembra.

"Neakceptujem hráča, ktorý odmietol reprezentáciu. Táto skupina chodí s veľkou chuťou reprezentovať svoju krajinu. Tí, ktorí nehrávajú, pracujú na tréningoch ešte viac ako tí, ktorí hrávajú. Ak by som povolal Čavriča namiesto týchto chalanov, neukázal by som im žiadny rešpekt," odpovedal Calzona na dotazy ohľadom hrotového útočníka.

S tímom odišiel do Bad Erlach v piatok. V stredu nastúpia Slováci vo Viedenskom Novom Meste proti San Marínu a o štyri dni neskôr ich čaká v Trnave záverečný prípravný zápas s Walesom. Samotné ME štartujú 14. júna, Slováci začnú o tri dni neskôr zápasom základnej E-skupiny proti Belgicku.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Vyholil si hlavu a pribudli mu aj vrásky na čele.
Smutný pohľad na španielsku legendu: Casillas si už nedokáže užívať život Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk