Hanychová sa pochválila fotkou s hokejovými hviezdami: Taký náklad od fanúšikov nečakala!

Českí hokejisti pobláznili celý svoj národ! Oslavy čerstvých majstrov sveta odštartovali v nedeľu večer po tom, ako Česko vo finále zdolalo ...
  • Zdroj: instagram/agatahanychova

Českí hokejisti pobláznili celý svoj národ! Oslavy čerstvých majstrov sveta odštartovali v nedeľu večer po tom, ako Česko vo finále zdolalo Švajčiarsko. Celý tento týždeň sa tak u našich susedov nesie v znamení osláv.

FOTOGALÉRIA: Agáta Hanychová a hokejisti

Fanúšikovia zaplavili sociálne siete fotografiami, niektorým z nich sa podarilo odfotiť sa s hráčmi a tak neváhali a pochválila sa ostatným. Jeden takýto úlovok sa podaril aj českej modelke, majiteľke modelingovej agentúry či moderátorke Agáte Hanychovej (39). Jej fotka vzbudila poriadny rozruch medzi fanúšikmi.

„Normálne by som sa hanbila za hviezdami prísť,“ napísala Agáta Hanychová k fotke. Na sociálnu sieť zavesila foto, na ktorom pózuje s najväčšími českými hviezdami na šampionáte. Po jednej strane má Martina Nečasa, na druhej Davida Pastrňáka. Agáta sa pochválila „holčičkám“, ako oslovuje svoje sledujúce na instagrame.

Slovenský hokejista Adam Sýkora v drese New York Rangers.
Útočník Rangers Adam Sýkora: Bol by veľký zázrak, keby... Zobraziť článok

Pravdepodobne však nečakala také ostré reakcie jej fanúšikov. “Hľadá sa nový otecko? Je mi chalanov ľúto, teraz sa hociaká špina snaží zviditeľniť,“ reagovala pod fotkou užívateľka Dorota.

Českí hokejisti sa tešia z výhry 2:0.
Čo priniesli MS Čechom? Jedným miliardy, ďalším obrovské straty a oči pre plač! Zobraziť článok

A podobných reakcií bolo viac. Hanychová, trojnásobná maminka, má za sebou hektické obdobie, v ktorom súdnou cestou riešila, ako bude vyzerať starostlivosť o jej dcéru Rozárku, ktorej otcom je Jaromír Soukup a Miu, ktorú má so svojim exmanželom Jakubom Prachařom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk