Smutný pohľad na španielsku legendu: Casillas si už nedokáže užívať život

Infarkt, trpký koniec kariéry a rozvod! Posledné roky boli pre bývalého úspešného brankára Ikera Casillasa poriadne náročné.
  • Zdroj: Instagram/@ikercasillas

Infarkt, trpký koniec kariéry a rozvod! Posledné roky boli pre bývalého úspešného brankára Ikera Casillasa poriadne náročné.

FOTOGALÉRIA: Iker Casillas

Ako píše Šport 24.sk Vyzeralo to, že má šťastný život. Vyhrával trofeje s Realom Madrid a so Španielskom sa stal v roku 2010 majstrom sveta. Na šampionáte ho v priamom prenose pobozkala športová moderátorka Sara Carbonero, ktorú si zobral za ženu. Tento príbeh obletel svet. 

Čítajte aj na webe Šport24.sk

KARIÉRU MU UKONČIL INFARKT

Nikto nepochybuje o tom, že Casillas patrí medzi najlepších brankárov histórie s veľkou kariérou. Na jej konci však prežíval viacej drámy ako pokoja. Kariéru neukončil v Reale Madrid, za ktorý hral 16 rokov a medzi tromi žrďami stál v 725 zápasoch. Po tomto angažmáne sa presťahoval do Porta, kde za päť sezón odchytal 167 zápasov, ale prišli ťažké chvíle. Kariéru ukončil nie spôsobom, ako by sa na legendu jeho formátu patrilo. Na tréningu dostal silný infarkt a po vyliečení už nebol viac schopný podávať výkony, ktoré by vrcholový futbal potreboval.  

K tomu všetkému sa pridal rozvod so Sarou Carbonero, s ktorou má dvoch synov Martína a Lucasa. Obaja zostali v opatrovníctve matky a Iker sa pri rozvodových konaniach delil o majetok za približne 350 miliónov eur. Rozišli sa vraj v dobrom, ale čo bolo za rozpadom španielskeho superpáru sa nevie. Po jeho infarkte dostala Sara rakovinu vaječníkov.  

NEVIE SI UŽÍVAŤ ŽIVOT

Casillas má síce milióny na účte, ženy sa mu hádžu pod nohy a jeho meno otvára dvere všade, ale on sa necíti šťastní. Sám priznal, že už nemá silu predstierať, že je všetko v najlepšom poriadku. "Nespávam pravidelne. Chcem vyzerať, že sa mám dobre, ale neviem si užívať život. Počúvam staré piesne, ale už nemôžem snívať," priznal Iker. 

Pohľadný Španiel sa pred dvomi mesiacmi ukázal po boku Ester Ledeckej či Carlosa Alcaraza na vyhlásení najlepších športovcov Európskej únie. Posledné týždne cestuje po vidieku a zábery z potuliek pridáva na sociálne siete. Vyholil si hlavu a pribudli mu aj vrásky na čele. "Vyzeráš, ako by ťa prešiel vlak," komentoval jeden zo záberov jeho spoluhráč z reprezentácie Gerard Pique.

Radosť Dávida po expresnom góle.
Hancko najžiadanejším slovenským futbalistom: S trénerom Slotom už vtipkujem o prestupe do Liverpoolu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk