Útočník Rangers Adam Sýkora: Bol by veľký zázrak, keby...

Má za sebou prvú zámorskú sezónu a stále mu bliká minimálna, ale naozaj minimálna šanca, že naskočí aj do NHL! Reč je o útočníkovi Adamovi ...
  • Zdroj: twitter/nyrangers

Má za sebou prvú zámorskú sezónu a stále mu bliká minimálna, ale naozaj minimálna šanca, že naskočí aj do NHL! Reč je o útočníkovi Adamovi Sýkorovi (19), ktorého nedávno povolal slávny klub NY Rangers, ktorého je hráčom od leta 2022, do prvého tímu počas semifinále play-off.

FOTOGALÉRIA: sýkora hartford

Slovenský hokejový reprezentant Adam Sýkora odohral tohtoročnú sezónu v nižšej zámorskej súťaži v AHL v klube Hartford Wolf Pack, ktorý je farmou slávneho tím NY Rangers. Práve Jazdci v lete 2022 Adama draftovali a pred pár dňami ho spoločne s ďalšími hráčmi z Hartfordu povolali do prvého mužstva, ktoré aktuálne bojuje s Floridou v semifinále o Stanleyho pohár, kde prehráva 2:3 na zápasy.

Trénuje v zálohe

„Samozrejme som veľmi šťastný, že má NY Rangers povolal do prvého tímu počas play-off. S chalanmi s áčka však netrénujeme, sme v takej takpovediac zálohe a trénujeme samostatne. Máme denne tréningy na suchu i na ľade. Ide hlavne o to, aby sme mi mladí hráči z nižšej ligy AHL, ktorá je farmou NY Rangers, načuchli ako to funguje v play-off NHL a nabrali skúsenosti. Musím povedať, že je to naozaj zážitok sledovať zápasy play-off vo skvelej atmosfére,“ povedal na úvod pre náš denník Sýkora.

Útočník Adam Sýkora v drese Hartfordu, kde zažíva vydarenú prvú sezónu v zámorí.
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre... Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk