V Prahe chystajú veľkú akciu pod holým nebom: Súboj legiend, ale aj slovenské derby

Súčasťou zápasov pod holým nebom na pražskej Letnej bude aj duel slovenskej Tipos extraligy medzi Slovanom Bratislava a Košicami. Informovali ...
  • Zdroj: TASR/František Iván

Súčasťou zápasov pod holým nebom na pražskej Letnej bude aj duel slovenskej Tipos extraligy medzi Slovanom Bratislava a Košicami. Informovali o tom organizátori podujatia Winter Hockey Games 2024 (5.-8. decembra).

FOTOGALÉRIA: Winter Games

Okrem ligových stretnutí priaznivci uvidia aj univerzitný súboj Česka proti Slovensku a zápas českých legiend proti výberu sveta.

Naposledy sa zápas pod holým nebom konal v Česku v januári 2016 medzi Kometou Brnom a Spartou Praha. Rovnaké dva tímy sa stretnú aj v závere tohto roka, pričom deň pred derby na seba narazia HC Škoda Plzeň s Motorom České Budějovice. Počas štvordňového programu sa okrem dvoch duelov českej extraligy uskutoční aj zápas slovenskej extraligy medzi HC Slovan Bratislava a HC Košice a do programu pridali aj stretnutie 1. hokejovej ligy HC Slavia Praha - VHK ROBE Vsetín. Diváci si môžu pozrieť aj súboj českého a slovenského univerzitného tímu a prestížnu súťaž českých a svetových hokejových legiend.

Českí hokejisti sa tešia z výhry 2:0.
Čo priniesli MS Čechom? Jedným miliardy, ďalším obrovské straty a oči pre plač! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk