Hrôza počas letu: K Mikeovi Tysonovi museli volať lekárov!

Legendárny boxer Mike Tyson má mať už o dva mesiace veľký zápas proti Jakeovi Paulovi, no vynárajú sa pochybnosti o jeho zdravotnom stave. ...
  • Zdroj: Northfoto

Legendárny boxer Mike Tyson má mať už o dva mesiace veľký zápas proti Jakeovi Paulovi, no vynárajú sa pochybnosti o jeho zdravotnom stave. Počas letu nastala panika a rozruch, k Tysonovi museli privolať lekárov!

FOTOGALÉRIA: Mike Tyson

Legendárny americký boxer Mike Tyson sa pripravuje na svoj veľký zápas. 57-ročný bývalý šampión má nastúpiť 20. júla v Texase na profesionálny duel proti youtuberovi, ktorý má za sebou už niekoľko zápasov v boxe, Jakeovi Paulovi. Duel bude v priamom prenose vysielať Netflix. Podľa mnohých odborníkov je pre Tysona obrovským zdravotným rizikom nastúpiť na profi boxerský zápas do ringu proti o 30 rokov mladšiemu súperovi.

Ukrajinský boxer Oleksandr Usyk je absolútny šampión ťažkej váhy.
Oleksandr Usyk je absolútny šampión ťažkej váhy: Súboj storočia sledoval aj Ronaldo Zobraziť článok

Pochybnosti ešte zosilneli po nedávnom incidente, keď Tysonovi prišlo počas letu z Miami do Los Angeles nevoľno a museli k nemu privolať lekárov. Boxerskej legende sa začala krútiť hlava a prišlo jej zle tridsať minút pred pristátím. "Mike mal v lietadle lekársku pohotovosť, potom nastúpili záchranári. Než dorazili záchranári, lietadlo vydalo hlásenie so žiadosťou o lekára. Správa sa dokonca objavila na všetkých obrazovkách,“ referovali prítomní svedkovia pre In Touch.

Zástupca Mikea Tysona sa snažil celú situáciu upokojiť a tvrdí, že boxer je už v poriadku. "Našťastie sa pánovi Tysonovi darí skvele. Prišlo mu nevoľno a točila sa mu hlava kvôli problémom s vredom 30 minút pred pristátím.  Je vďačný zdravotníckemu personálu, ktorý mu pomohol." Tysonovi ťahá na 60-ku a spomínaný incident nevypovedá o jeho špičkovej forme. Je tak jeho očakávaný zápas s Jakeom Paulom v ohrození?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk