Český fanúšik si získal uznanie: Najskôr kritizoval trénera Rulíka, teraz urobí obrovské gesto!

K svojej výzve sa postavil čelom! Keď videl český fanúšik Pavel Řepa nomináciu českého národného tímu na majstrovstvá sveta, uviedol ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR, ig

K svojej výzve sa postavil čelom! Keď videl český fanúšik Pavel Řepa nomináciu českého národného tímu na majstrovstvá sveta, uviedol na sociálnej sieti, že ak zverenci trénera Radima Rulíka (58) získajú jednu z medailí, nechá si trénerove meno vytetovať na tele.

FOTOGALÉRIA: Radim Rulík

„Ak urobíme medailu, tak si vytetujem meno Rulíka na rameno... To je nominácia, ty vole...“ napísal začiatkom mája Řepa na sociálnej sieti X. Vtedy nemal najmenšie tušenie, do čoho sa pustil. Českí hokejisti v sobotu v pražskom semifinále zdolali Švédsko 7:3 a bolo jasné, že im zavesia na krk medailu. „Čakáme,“ zaznela odpoveď na oficiálnom účte českého hokejového zväzu.

Po záverečnom hvizde prepukli obrovské oslavy.
Najlepší brankár MS Lukáš Dostál je národný hrdina: Po zisku zlata porušil abstinenciu! Zobraziť článok

Ak by ste čakali, že skeptický fanúšik teraz bude robiť mŕtveho chrobáka, ste na omyle. „Týmto tweetom žiadam Český hokej o vzorový podpis pána Rulíka k trofeji majstrov sveta, ktorý bude slúžiť k potetovaniu môjho ramena. Chápem, že pán tréner je plný dojmov z oslavy, takže nebude mať veľa času, ale skúsim to,“ napísal Řepa.

Okamžite reagovali ďalší fanúšikovia, ktorí mu vyjadrili uznanie. „Cením si, že sa k tomu staviaš čelom,“ napísal jeden z užívateľov. No a zväz bol rýchly. Na svoj účet pridal fotku s Rulíkovým podpisom. „Teším sa na výsledok,“ pridal k príspevku. No a teraz sa čaká už iba na finálny výtvor...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk