Sklenaříkovej ex je v slzách: Hrozná tragédia! Dvojnásobná vražda v rodine

Bývalý francúzsky reprezentant Christian Karembeu (53) prehovoril o tragických udalostiach. Pri nepokojoch v Novej Kaledónii boli zastrelení ...

Bývalý francúzsky reprezentant Christian Karembeu (53) prehovoril o tragických udalostiach. Pri nepokojoch v Novej Kaledónii boli zastrelení dvaja členovia jeho rodiny!

Fotogaléria

Láska zahorela v lietadle

Christiana dobre poznajú aj slovenskí fanúšikovia, pretože dlhé roky tvoril pár s našou topmodelkou Adrianou Sklenaříkovou. Rodáčka z Brezna sa so slávnym futbalistom zoznámila v roku 1996 na palube lietadla. Okamžite preskočila iskra a dvojica sa zosobášila o dva roky neskôr. Pár bol doslova nerozlučný a preto správa z marca 2011 šokovala mnohých fanúšikov. Idylickým chvíľkam bol koniec a nasledoval rozvod. Adriana pred pár mesiacmi priznala, že aj keď už roky spolu nežijú, stále sú dobrými priateľmi.

Podporu a utešiť bude teraz Karembeu veľmi potrebovať. Bývalý skvelý futbalista prezradil v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Europe 1, že pri nepokojoch v Novej Kaledónii prišiel o dvoch členov rodiny.

Hrozná tragédia

„Prežívam strašné chvíle. Dvaja členovia mojej rodiny boli zavraždení strelou do hlavy. Dúfam, že tieto hrozné činy budú vyšetrené,“ povedal majster sveta z roku 1998, ktorý nepotvrdil totožnosť členov rodiny. Rádio Europe 1 ale uviedlo, že ide o synovca a neter.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk