Fanúšikovia Bostonu sa ostro pustili do českých hviezd: Naložili Pastrňákovi aj Zachovi!

Gratulácie prišli aj zo zámoria. Boston Bruins nezabudol na svoje české hviezdy Davida Pastrňáka (28) a Pavla Zachu (27) a zdôraznil, ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/fcb/ceskyhokej

Gratulácie prišli aj zo zámoria. Boston Bruins nezabudol na svoje české hviezdy Davida Pastrňáka (28) a Pavla Zachu (27) a zdôraznil, že práve táto dvojica hráčov Bruins sa výrazne podieľala na zlatom ťažení českej hokejovej reprezentácie. Zďaleka ale nie všetci fanúšikovia zdieľajú nadšenie.

FOTOGALÉRIA: Pastrňák a Zacha

V diskusiách na sociálnej sieti sa tak strhla poriadna bitka. Časť fanúšikov pogratulovala hráčom k zisku zlatej medaile na majstrovstvách sveta. No a časť fanúšikov ešte zrejme stále nerozdýchala vypadnutie Bostonu z play off NHL.

„Predstavte si, keby takto hrali za Boston, ktorý z nich urobil milionárov,“ rýpol si jeden z fanúšikov Bruins. No našli sa i priaznivci medveďov, ktorí zvolili ostrejšie slová.

 Tréner českej hokejovej reprezentácie Radim Rulík (uprostred) sleduje finálový zápas Česká republika - Švajčiarsko
Česi po 14 rokoch slávia zlato, Rulíkov recept: Vypol som internet Zobraziť článok

„Wow, to je fakt skvelé! Keby tak nes*ali na tím, za ktorý hrajú, boli by to veľkí hráči. Ďakujeme, že z nás akurát ťaháš peniaze, Pasto,“ napísal ďalší kritik. „Pastovi a Zachovi ten smútok z vyradenia s Floridou veľmi dlho nevydržal,“ píše iný fanúšik.

David Pastrňák a jeho oslava s majstrovskou trofejou.
David Pastrňák prekvapil sám seba: Nevedel som, že je vo mne toľko emócií Zobraziť článok

Väčšina fanúšikov ale spomínanej dvojici gratuluje a verí, že budúci rok sa im spoločne podarí získať Stanley Cup.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk