Moderátorka Janka Slačková vymenila tanec za mikrofón: S Lintnerom to ťahá už tri roky!

Najskôr sa na ňom smiala, teraz sú kolegovia! Reč je o sexi moderátorke Janke Slačkovej (29), ktorá bola počas MS azda najväčším lákadlom ...
  • Zdroj: Noro Skaličan

Najskôr sa na ňom smiala, teraz sú kolegovia! Reč je o sexi moderátorke Janke Slačkovej (29), ktorá bola počas MS azda najväčším lákadlom pre fanúšikov v Slovenskom dome v Ostrave, kde robila spolumoderátorku Richardovi Lintnerovi (46) v jeho Citrón show.

„S Rišom sme sa prvýkrát stretli v čase, keď som študovala na katedre žurnalistiky a on nám prišiel prednášať. Prezradím, že so spolužiačkami sme sa na ňom smiali, lebo už vtedy bol taký samoľúby. Neskôr sa naše cesty spojili, keď som už pracovala v rádiu a on k nám prišiel na rozhovor, kde hovoril o svojej talkshow. Asi po týždni sa mi ozval a spýtal sa ma, či by som nešla do toho s ním, keďže vedel, že môj priateľ je hokejista a v hokeji sa nejakým spôsobom orientujem. Slovo dalo slovo a odvtedy to ťaháme v štúdiu spolu,“ ozrejmila Slačková.

Slovenským reprezentantom sa na šampionáte darí.
Lintner a Surový sa zhodujú: TENTO hráč na MS prekvapil! Zobraziť článok

Chodí s hokejistom

Priateľom Janky je už sedem rokov kapitán hokejistov Spišskej Novej Vsi Branislav Rapáč. „Tak ako ja sledujem jeho výkony na ľade, sleduje aj on mňa v Citrón show, no nemontuje sa do toho. Skôr spolu preberáme slovenskú a českú extraligu. A či nežiarli na Riša alebo hviezdnych hostí? „Myslím si, že zdravá žiarlivosť vzťahu neublíži, no my si v tomto smere plne dôverujeme,“ pokračovala Janka, ktorá v rámci modelingu mala na sebe už viackrát svadobné šaty a pochytala aj zopár svadobných kytíc, no žiadosť o ruku sa k nej stále nedostala.

„Žijem so športovcom, a tak to beriem športovo. Netlačím na to, keď to tak budeme obaja cítiť, brániť sa tomu nebudeme,“ povedala na rovinu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk